MENÜ

Sergen Yalçın ortaya çıktı! Acun Ilıcalı paylaştı

Beşiktaş'ta geçen sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan Sergen Yalçın Dominik'e gitti. Acun Ilıcalı Sergen Yalçın'ı sosyal medya hesabından paylaştı.

Sergen Yalçın ortaya çıktı! Acun Ilıcalı paylaştı

Beşiktaş'ta geçen sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan, bu sezonun ortasında görevinden ayrılan Sergen Yalçın, Dominik'e gitti. Uzun süredir kameralar karşısına da çıkmayan Yalçın, Acun Ilıcalı'nın Survivor davetini geri çevirmedi.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI PAYLAŞTI

Acun Ilıcalı sosyal medyada hesabından Sergen Yalçın ile olan fotoğrafını paylaştı. Her yıl binlerce seyirciyi ekrana kilitleyen organizasyonda, bu sene Türk Pop müziğinin ünlü simalarından Edis sahne alacak. Bunun haricinde yarışmacılar şarkılar seslendirecek.

Sergen Yalçın ortaya çıktı Acun Ilıcalı paylaştı

'JÜRİ' İDDİASI

Survivor ekibinde yer alan doktor Serhad Ömercikoğlu da Dominik'te Sergen Yalçın ile bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Sergen Yalçın, Tv8’de yayınlanacak Survivor Birleşme Partisi’ndeki şarkı yarışmasında jüri koltuğunda oturacağı iddia edildi. Bir dönem Yetenek Sizsiniz programında jürilik yapan Yalçın, bu kez Survivor'da görev yapacak. (Skorer)

YORUM YAZ