MENÜ

Sergen Yalçın, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi konuştu: Ne gerekiyorsa onu yapacağız

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe maçı öncesi yayıncı kuruluşa konuştu. İyi hazırlandıklarını ve derbi maçlarının kolay olmadığını belirten Yalçın, ''Bizim için çok değerli bir maç. Hem derbi hem de puan cetveline baktığımız zaman, iki tarafın da farklı hikayeleri var. Derbiler kolay olmaz. Kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız.'' dedi.

Sergen Yalçın, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi konuştu: Ne gerekiyorsa onu yapacağız

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Beşiktaş'ta teknik patron Sergen Yalçın, 90 dakika öncesi yayıncı kuruluşa konuştu. ''Bizim için çok değerli bir maç. Hem derbi hem de puan cetveline baktığımız zaman, iki tarafın da farklı hikayeleri var. Derbiler kolay olmaz. Bu hafta iki ağır maç oynadık. İyi hazırlandık. Kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Tam takım antrenman yaptık. Sadece sakatlığı olan Gökhan yok.'' dedi.

Haberin Devamı

'Derbi ama diğer maçlardan bir farkı yok'

Maça iyi hazırlandıklarının altını çizen Yalçın, "Ufak bir avantajımız var ama bu bir avantaj değil, bunu düşünmüyoruz. Oyuncularımız genelde pozitifler. Birbirlerini seviyorlar, diyalogları iyi. Bu maça nasıl hazırlanmamız gerekiyorsa, öyle hazırlandık. Derbi ama diğer maçlardan bir farkı yok. İki takımın bundan sonra lige bakış açısını etkileyecek bir maç." ifadelerini kullandı.

https://www.instagram.com/p/CMrThrNnexT/?igshid=1wskihply2u3q

Beşiktaş, puan farkını daha da açmak amacında

Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında da kazanarak hem galibiyet serisini sürdürmek, hem de Galatasaray'ın kaybettiği haftada ezeli rakipleriyle puan farkını daha da açmak amacında. Mevcut puan durumunda iki maç eksikle Galatasaray'ın 2, bir maç eksikle Fenerbahçe'nin 5 puan önünde olan Sergen Yalçın'ın öğrencileri yendiği takdirde farkı Fenerbahçe ile 8'e, Galatasaray'la da 5'e çıkartarak çok büyük avantaj sağlayacak. Beşiktaş, rakiplerinin BAY olduğu haftalarda kazanırsa puan farkını daha da açmış olacak.

Haberin Devamı

YORUM YAZ