MENÜ

Sergen Yalçın: ''Başarılı olamazsanız görevde kalmak zor''

Son 6 maçında 2 gol atabilen Alanyaspor, Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı ilk maçta Kayserispor'u 5-0 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, Alanyaspor ile sezon sonuna kadar anlaştığını söyledi ve ''İnşallah ekibimle birlikte iyi bir performans sergileriz. Ekibim çok yardım ediyor. Ben de ufak tefek dokunuş yapıyorum. Her şey başarıya bağlı. Başarılı olamazsanız görevde kalmak zor.'' diye konuştu.

Sergen Yalçın: ''Başarılı olamazsanız görevde kalmak zor''

Spor Toto Süper Lig 13. hafta karşılaşmasında Kayserispor ile karşılaşan Aytemiz Alanyaspor, taraftarı önünde 5-0 galip geldi ve yeni teknik direktörü Sergen Yalçın yönetiminde 5 haftadır süren mağlubiyet ve gol atamama serisine son vermeyi başardı.

Haberin Devamı

İlk maçında farklı galibiyet alan Sergen Yalçın maçın ardından şu şekilde konuştu:

Maçtan önce de söyledim. İyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. İyi başlamak zorundaydık. Çok mutluyuz. Böyle bir fark olmasını beklemiyorduk. Takım olarak çok kompakt bir oyun oynadık. Oyuncularla görüştük, süreci değerlendirdik. Sürekli çalışıyoruz. Beklediğimizin üstünde bir performans oldu. Takım olgusunu gösterdik, her şeyi beraber yaptık.

Alanyaspor ile sezon sonuna kadar anlaştık. Her şey başarıya endeksli. İnşallah ekibimle birlikte iyi bir performans sergileriz. Ekibim çok yardım ediyor. Ben de ufak tefek dokunuş yapıyorum. Her şey başarıya bağlı. Başarılı olamazsanız görevde kalmak zor.

YORUM YAZ