MENÜ

"Sergen gelsin başkan"

Orman, Lucescu-Guti formülü üzerinde duruyor. Bazı isimler ise, Rumen hocanın sportif direktörlüğe getirilmesini, Sergen Yalçın’ın takımı yönetmesini istiyor

"Sergen gelsin başkan"

Beşiktaş'ta 'Şenol Güneş'in koltuğuna kim oturacak?' sorusu hâlâ net olarak yanıtını bulamadı. Başkan Fikret Orman, Mircea Lucescu ve yardımcı antrenörlüğe getirilirken teknik direktörlük sözü verilen Guti Hernandez'in içinde olduğu bir yapı planlıyor. Yönetimin bir kısmı ise Alanyaspor'u düşme hattından alıp Avrupa potasına sokan Sergen Yalçın'dan yana görüş belirtiyor. Bu görüşü savunanlar, Mircea Lucescu'nun sportif direktörlüğe getirilmesini, takımın ise Sergen Yalçın'a emanet edilmesini istiyor. Yönetimdeki iki farklı düşüncenin ortak paydası ise Lucescu. Rumen hocanın, her ne olursa olsun Beşiktaş'ta görev alması yüksek ihtimal olarak görülüyor. Siyahbeyazlılarda yeni teknik direktörün seçimli genel kurul sonrasında açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

YÖNETİME 2 YENİ İSİM

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 12 Mayıs'ta yapılacak seçim için listesini büyük ölçüde belirledi. Değişen tüzük gereği 8 asil, 5 de yedek üye belirlemesi gereken Orman'ın, mevcut yönetimden Serdal Adalı, Ahmet Kavalcı, Ahmet Ürkmezgil, Erdal Karacan, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Umut Güner'le yoluna devam edeceği ayrıca Adem Akçay ve Serkan Yazıcıoğlu'na asil üye olarak yönetiminde yer vereceği öğrenildi. Fikret Orman'ın adaylık başvurusunu önümüzdeki birkaç gün içinde 900 ıslak imza ile Divan Kurulu'na yapacağı belirtildi.

(Sabah)

YORUM YAZ