MENÜ

Serenay Sarıkaya'dan Arda Turan iddialarına yanıt

'En Beğenilen Marka Yüzü' seçilen Serenay Sarıkaya düzenlenen törende Arda Turan ile ilgili sorular yöneltilince utandı.

Serenay Sarıkaya'dan Arda Turan iddialarına yanıt

Giyimiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Serenay Sarıkaya, Arda Turan'ın tanışmak istemesiyle ilgili ne düşünüyor merak konusu oldu.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve GFK işbirliği ile gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre, tüketicinin AVM’lerde en beğendiği ve tercih ettiği perakende markaları Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen özel bir törenle sahiplerini buldu.

Perakende sektörünün 10 farklı kategoride ödüllendirildiği gecede bu yıl ilk kez verilen “En Beğenilen Marka Yüzü” ödülünün sahibi ise Mavi’nin marka yüzü Serenay Sarıkaya oldu.

Adı, özellikle magazin camiasında son dönemde milli yıldız Arda Turan’ın kendisi ile tanışmaya çalışması iddiaları ile konuşulan Serenay Sarıkaya, güzelliği görenleri adeta büyüledi.

Kot pantolon üzerine giymiş olduğu püsküllü göbeği açıkta bırakan kısa kollu bluzu ile tüm dikkatleri üzerine çeken oyuncu, "Arda Turan sizinle tanışmak istiyormuş, böyle bir istek geldi mi?” sorusu karşısında utanıp gülümseyerek ”Çok teşekkür ederim” demesi kafaların karışmasına neden oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ