MENÜ

'Şerefsiz miyiz!'

4 gollü Samsun galibiyetiyle kümede kalma ihtimalini koruyan Ankaragücü'nün direnişi futbol kamuoyunda büyük alkış alıyor. Takımın hocası Mustafa Kaplan ise sitemkar: Son haftalar 'maç satar' diyenler hortladı. 17 yaşında çocuklarla onur mücadelesi veriyoruz, ayıptır ayıp!

'Şerefsiz miyiz!'

Küme düştü gözüyle bakılan Ankaragücü yaptığı müthiş direniş ile tüm futbol kamuoyunun takdirini toplarken deplasmandaki son Samsunspor galibiyeti Sarı-Lacivertliler’i bir kez daha umutlandırdı. Göztepe’nin ardından bu zorlu Karadeniz randevusunu da 3 puanla bitirmenin mutluluğunu çıkaramayan isim ise takımın teknik direktörü Mustafa Kaplan. Takımı 3 puanla devralıp şu an 26 puana ulaştıran başarılı çalıştırıcı, “Son haftalarda bizim üzerimizden öngörülerde bulunanlar var. Neymiş maç satacakmışınız. Son Göztepe ve Samsun galibiyetlerimiz sanırım bazılarına en iyi yanıt olmuştur. Biz şerefsiz miyiz, maç satalım! 17-19 yaşında çocuklarla onur mücadelesi veriyoruz. Bu mücadelemize şerefsizce yakıştırmaları kabul edemiyorum. Son ana kadar forma için, Ankaragücü için savaşacağız. Belki bunun sonucunda küme de düşebiliriz ama şerefimizle düşeriz” dedi.

Maç primi çikolata!


Ankaragücü’nü sezon başındaki yanlış politikaların bu hale getirdiği, yoksa böylesi köklü bir camianın bu hallere düşmeyeceğini belirten Mustafa Kaplan, “Suları kesik, otobosüne mazot alamayacak, futbolcuları küstürülmüş bir takım devraldık. Ancak yönetimin de gayretleriyle şartlarımızı sezon başına göre iyileştirmiş durumdayız. Tabi ki şimdi de müthiş bir rahatlık söz konusu değil. Örneğin Samsun galibiyetinden sonra takıma prim olarak otobüste çikolata dağıttım. İşin şakası bir yana varolma mücadelemizde herkesin samimi desteğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ