MENÜ

Serdar Tatlı derbi hakemini yorumluyor...

Serdar Tatlı, Merkez Hakem Kurulu'nun Galatasaray-Beşiktaş derbisi için yaptığı Bülent Yıldırım atamasını FANATİK okurları için analiz etti, çarpıcı tespitlerde bulundu.

Serdar Tatlı derbi hakemini yorumluyor...

Yıldırım doğru tercih
Otoriter yapısı ve adil kararlarıyla bir dönem Türk hakemliğine damga vuran Serdar Tatlı, Galatasaray-Beşiktaş derbisini yönetecek olan Bülent Yıldırım’ın bu karşılaşmayı kaldırıp kaldıramayacağı hakkında FANATİK okurları için çarpıcı bir analiz yaptı. İşte Tatlı’nın tespitleri:

Haberin Devamı

İlk olması avantaj
Bülent Yıldırım hakemlik kariyerinde ilk defa böylesine önemli bir müsabakada görev yapacak. Aslında böylesine önemli, ezeli rekabet maçı yönetmemiş olması bu maç öncesinde en büyük avantajı olarak kabul edilebilir. Bu sezon 2 müsabakada görevlendirilmiş; Denizlispor-Fenerbahçe ve Trabzonspor-Bursaspor maçları. İlk 4 haftalık süreçte özellikle FIFA hakemleri içerisinde form grafiği en yüksek olan hakem ki, böylesine önemli bir müsabakaya MHK tarafından atanmış.

Puan farkı etkiler
Sezonun başı olmasına rağmen hava ve saha şartlarının ağır olması ihtimali yüksek ve iki takım arasındaki açılmış olan puan farkı bu karşılaşmayı önemli hale getiren unsurlardan olarak düşünülebilir. Bu müsabakadaki hakem ve ekibinin göstereceği performans ciddi anlamda merak konusu.

Haberin Devamı

BÜLENT YILDIRIM'LA LİGDE NE YAPTILAR?


GALATASARAY - BEŞİKTAŞ

11 Maç 11
8 Galibiyet 6
2 Beraberlik 3
1 Yenilgi 2
22 Sarı kart 14
- Kırmızı kart 2
1 Penaltı 2

YORUM YAZ