MENÜ

Serdar Taşçı transferini açıkladı

Hemen hemen tüm transfer dönemlerinde ismi büyük Türk takımlarıyla anılan Serdar Taşçı, Türkiye'ye olası transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Serdar Taşçı transferini açıkladı

Spartak Moskova’da forma giyen tecrübeli savunma oyuncusu, “Son maçlar itibariyle takım çok iyi gidiyor. Burada mutluyum. Başarılı olduğumu düşünüyorum. Son 4 maçı kazanıp, ligi ilk üç içerisinde bitirmek istiyoruz” dedi.

BABAM TRABZONSPOR’LA İLGİLİ BİR AÇIKLAMA YAPMADI

Radyospor’da Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Serdar, “Türk ve Rus basınında bazı haberler çıktı. Babam’la röportaj yapıldığı söyleniyor. Babamın, ‘Oğlum sadece Trabzonspor’a gelir’ dediği öne sürülüyor. Böyle bir şey yok. Babam’la kimse röportaj yapmadı. Babam kimseyle görüşmedi. Bunlar hayal ürünü. Benim Spartak Moskova ile 2 yıl daha kontratım var. Burada mutluyum. Şimdilik gitmeyi düşünmüyorum. Gelecek iki sezon burada şampiyon olmayı hedefliyoruz. Ben de konsantrasyonumu buna göre ayarlıyorum. Dolayısıyla hakkımda üretilen transfer dedikoduları, adı üzerinde dedikodu; gerçek değil.

TÜRK TAKIMLARINDAN TEKLİF ALIYORUM; AMA ŞU ANDA KENDİMİ SPARTAK’TA GÖRÜYORUM

Geçmişte Türk takımlarının menajeriyle görüştüğünü dile getiren Serdar Taşçı, “Sonuçta bir netice alınamadı. Bu tür görüşmeler olabiliyor. Ama son günlerde Babam yaptığı söylenen açıklamalar doğru değil. Babam hiçbir yere bu türden bir açıklama yapmadı. Kimseyle görüşmedik. Futbolda yarın ne olur bilinmez. Ama ben şu anda Spartak Moskova’da mutluyum. Türkiye’de futbol oynamayı isterim. Tabii ki olabilir. Futbolda yarın ne olacağı belli olmaz. Türkiye’de oynamam demem. Ama şu anda Spartak Moskova’da kontratım var. Şu an için Spartak’tayım. Ama ileriki dönemlerde ne olur onu bilemem. Stutgart’tayken de, Spartak Moskova’dayken Türk takımlarından teklif aldım” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE SEÇENEĞİ NE ZAMAN AÇIK

Çocukluk döneminde bir büyük Türk takımına sempati duyduğun belirten Serdar, “Küçüklüğümde tuttuğum bir takım vardı. Ama tercih yaparken elbette profesyonelliğin gerektirdiği şekilde davranacağım” dedi.

ALMAN MİLLİ TAKIMI

Serdar Taşçı tekrar Alman Milli Takımı’na dönme olasılığıyla ilgili olarak ise “Löw’le en son geçen sezon konuştum. O zaman bir ameliyat geçirmiştim. Şimdi bu sakatlığımı atlattım. Spartak Moskova’da formumu yakaladım. İyi oynuyorum. En kısa sürede tekrar Alman Milli Takımı’na seçilmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ