MENÜ

Serdar Gürler: Messi'ye karşı olmak süper!

A Milli Futbol Takımı'nın Rusya ve İsveç ile oynayacağı maçların kadrosuna çağrılan Serdar Gürler, İspanya Ligi’nin çok önemli olduğunu belirterek, “İdol dediğim Messi’yle aynı sahaya çıktım. Bu çok önemli” dedi.

Serdar Gürler: Messi'ye karşı olmak süper!

Osmanlıspor’dan İspanya La Liga ekiplerinden Huesca’ya transfer olan Serdar Gürler, A Milli Futbol Takımı’nın kampında konuştu. Rusya ve İsveç maçlarıyla ilgili söze başlayan Serdar, “Uluslar Ligi çok iyi oldu. Avrupa’ya gitme yolunda hazırlık maçları gibi kıran kırana geçecek karşılaşmalar oynayacağız ve Avrupa Şampiyonası’na gitmek için daha çok şansımız oluşacak. 2 önemli, 2 güzel maçımız olacak. Kazanacak tarafın da biz olacağımızı düşünüyorum. Antrenmanlarda ve saha dışında da çok iyi bir ortam var. Kazasız belasız 2 galibiyet alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘İnşallah sonu hayırlı olur’

İspanya’nın Huesca takımına transfer olan Serdar Gürler, “İspanya’da beni beklediğimden daha iyi karşıladılar. Dili bilmememe rağmen bana inanılmaz yardımcı oldular. Yavaş yavaş oynamaya başlıyorum. Messi’yle aynı sahada olmak gurur vericiydi. Televizyonda idol olarak gördüğümüz bir isim. Farklı yenilsek de o duyguyu yaşadık. Süper bir duygu. Artık ben de kendi hikayemi yazmak istiyorum. Allah’ın izniyle başladık, inşallah sonu hayırlı olur” diyerek sözlerini tamamladı. Huesca, Barcelona’ya 8-2 yenilmişti.

YORUM YAZ