MENÜ

Serdar Bozkurt: ''Efsane Sarıyer dönüyor''

Pazar günü takipçilerinden Samsunspor’u konuk edecek lider Sarıyer’in hocası Serdar Bozkurt iddialı konuştu: Samsun maçını da kazanıp efsane Sarıyer’i eski günlere döndüreceğiz” dedi.

Serdar Bozkurt: ''Efsane Sarıyer dönüyor''

2. Lig Beyaz Grup’ta zirvede olan Sarıyer, Samsun maçına hazırlanırken teknik direktör Serdar Bozkurt, FANATİK’e konuştu. Takımda çok iyi bir aile ortamı yakaladıklarını, camianın ve taraftarın kenetlendiğini belirtip iddialı konuştu. Genç teknik adam, “Sarıyer uzun yıllardır takip ettiğimiz, rakip olarak karşılaştığımız ve gerek taraftarıyla gerek organizasyonuyla bizi her zaman etkileyen bir takımdı. Bu sezon kurulan iddialı kadronun başına geçmek nasip oldu. Sezona iyi başladık, galibiyetler aldıkça özgüvenimiz arttı. Henüz çok erken lig uzun bir maraton. Sezona kötü başlayan iyi takımların performansları da artınca daha da zor bir lig olacak. Ancak biz kendimize güveniyoruz. Daha çok çalışıp bu yarışın içinde sezon sonuna kadar yer alacağız” dedi.

Haberin Devamı

Serdar Bozkurt: Efsane Sarıyer dönüyor

Sarıyer’in kadrosunda; Serkan Balcı, Adem Koçak, İskender Alın, Ali Kuçik, Yaser Yıldız gibi Süper Lig’den bilinen isimler de yer alıyor.

‘Haftanın maçı olacak’

Kritik Samsun maçıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Sarıyer’in hocası, “Her hafta aynı motivasyonu ortaya koymak kolay değil. Biz bu istikrarı sağlamaya çalışıyoruz. Samsunspor maçı da bu açıdan önemli. Yıllar önce Süper Lig’de karşılaşan ve yeniden eski günlerine dönmek isteyen iki takımın mücadelesi olacak, biz de takım olarak iyi hazırlandık, kazanmak ve zirvede yerimizi sağlamlaştırmak adına elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Serdar Bozkurt: Efsane Sarıyer dönüyor

‘Yönetim desteği önemli’

Türkiye’de başarılı olabilmek için kulüp yönetimlerinin önemli olduğunu ifade eden Bozkurt, “Bizim en büyük şanslarımızdan bir tanesi de bu. Her zaman yanımızda olan bir yönetimimiz var. Bu da oyuncularımızın her zaman saha içini düşünmelerine olanak sağlıyor. Sarıyer’i sezon sonunda şampiyon yaparak önce 1. Lig’e oradan da Süper Lig’e taşımak en en büyük isteğimiz” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Tunç Kayacı - FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ