MENÜ

Serdar Aziz siftah yaptı

Fenerbahçe formasıyla ikinci maçına Rizespor karşısında çıkan Serdar Aziz, yeni takımıyla ilk kez gol sevinci yaşadı. Attığı golü eşine armağan eden Serdar, "Bu benim en iyi oyunum değil ancak, daha iyi olmak için çok çalışıyorum" diye konuştu.

Serdar Aziz siftah yaptı

Devre arasında Galatasaray'dan ayrılan ve Fenerbahçe'nin yolunu tutan Serdar Aziz, Rizespor maçına ilk 11'de başladı. Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düşen Sadık'ın yerine oynayan Serdar, takımına beraberliği getiren golü attı. Sarı-Lacivertli formayla ilk kez gol sevinci yaşayan tecrübeli oyuncu, "Uzun bir süre takım antrenmanlarından uzak kalmıştım. Kayseri maçı öncesi 1 haftalık idmanla sahaya çıktım. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Beni ilk geldiğim günden itibaren bağırlarına bastılar" dedi.

Haberin Devamı

'İyi bitirmek istiyoruz...'

Attığı golü eşine armağan ettiğini belirten yıldız futbolcu, özeleştiride bulunarak, "Fenerbahçe'nin çok daha iyi oynaması, 10 kişi kalan rakibine karşı daha iyi olması gerekiyor. Elbette bu benim en iyi oyunum değil, çünkü henüz tam olarak hazır değilim. Daha iyi olmak için çalışıyorum. Bu sezonu iyi bitirip, önümüzdeki yıllara daha sağlam bakmak istiyoruz" yorumunu yaptı.

YORUM YAZ