MENÜ

Serdar Aziz: Sabaha kadar uyuyamadım!

Serdar Aziz, takımı Galatasaray’ın, Konyaspor’la 1-1 berabere kaldığı karşılaşma sonrası saat 05.30’a kadar uyuyamadı...

Serdar Aziz: Sabaha kadar uyuyamadım!

88. dakikada hakem Hüseyin Göcek’in verdiği tartışmalı penaltı kararı sonrası Galatasaraylı Serdar Aziz, içini yakınlarına şu sözlerle döktü:

Haberin Devamı

Çok iyi bir şekilde konsantre olarak topa hamlemi gerçekleştirdim. Rakibin ayağına müdahale etmeme üzerine kendimi hazırladım. Yüzde 1 dahi şüphem yok. O pozisyon penaltı değil. Rakibe müdahalem yok. Hatta tam tersi Konyasporlu futbolcu (Skubic) pozisyonda ayağıma bastı.

EŞi DE iSYAN ETTi

Hakem düdüğü çaldığında ise arkam dönüktü. Penaltı kararı vereceği aklımın ucundan dahi geçmedi. O düdüğü duyunca faul kararı verdiğini düşündüm. Ve, ‘Niye pozisyonu durduruyor’ diye şaşırdım. Ama penaltı noktasını gösterdiğini görünce şok oldum. O an istem dışı topu hakemin üzerine attım. Öte yandan Serdar’ın eşi Tuğçe Aziz de, Instagram paylaşımlarında, “Bu haksızlığa sessiz kalmayacağım” diyerek tepki gösterdi.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADAN FOTOĞRAFLI YANIT

Serdar’ın eşi, Instagram’dan oyuncunun aldığı darbe sonrası ayağının durumunu paylaştı. Galatasaray Doktoru Yener İnce de, “Serdar Aziz’in topa dokunurken ayağına aldığı darbe sonrası çok şükür ayağı kırılmamıştır!!!” diye paylaşım yaptı. (Hürriyet)

YORUM YAZ