MENÜ

Serdal Adalı: Onlar bizim dostlarımız

“Maça gideceğim, orada dostlar ile beraber olacağım ve maçın heyecanına ortak olacağız. karşılaşmayı onlarla beraber izleyeceğiz. Onlar bizim dostlarımız. Taraftarımızdan da kendilerine ayrılan bölümde maçı yakışan şekilde izlemelerini istiyoruz”

Serdal Adalı: Onlar bizim dostlarımız

Emre Tilev / FANATİK

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman’ın erken seçim kararı alıp yönetiminde değişikliğe gitmesinin ardından İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi yönetimden çekilmişti. Orman, Çebi’nin yerine bir dönem kendisine başkanlık yarışında rakip olan Serdal Adalı’yı getirmişti. Siyah- Beyazlılar’da daha önce futbol şubesinde görev yapan Adalı, FANATİK’e yarın Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe derbisini ve transfer konusunu değerlendirdi.

İlk olarak Fenerbahçe mücadelesini yorumlayan Adalı, “Maça gideceğim, orada dostlar ile beraber olacağım ve maçın heyecanına ortak olacağız. Karşılaşmayı onlarla beraber izleyeceğim. Onlar bizim dostlarımız. Başkan gelecek sanırım. Ne gerekirse yaparız. Gideriz ve orada iyi ağırlanırız. Taraftarımızdan da kendilerine ayrılan bölümde maçı yakışan şekilde izlemelerini istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

‘UEFA’da şampiyon olacağız’

Siyah-Beyazlılar’da yönetime girmesiyle ilgili olarak da değerlendirmede bulunan Adalı, “Yönetimin dışarısında kalamazdım, orada olmalıydım. Gerekli tüm düzenlemeler için destek olmalıyız. Bu finansal kriterlerde Guti ve Quaresma gibi transferler artık çok zor” dedi. Teknik direktör Şenol Güneş ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki hedeflerini de anlatan Serdal Adalı, “Şenol Güneş’e güvenimiz tam. Her şey çok iyi olacak. UEFA Avrupa Ligi gruplardan çıkacak ve şampiyon olacağız. Buna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ