MENÜ

Sercan'ın evi Florya

Bursaspor forması giyerken sürekli gece hayatıyla gündeme gelen Sercan Yıldırım, İstanbul'da ev tutmayacak. Sadece futbola odaklanmak isteyen genç yıldız, Metin Oktay Tesisleri'nde kalacak.

Sercan'ın evi Florya

Sarı-Kırmızılılar’ın son transferi Sercan Yıldırım’ın yakın çevresiyle yaptığı konuşmalarda, “Artık sadece futbola odaklanmak istiyorum. Bu şansı iyi değerlendirmeyelim” dediği iddia edilmişti. Genç futbolcunun, Galatasaray’daki futbol hayatıyla birlikte aldığı ilk karar değiştiğinin en büyük göstergesi. Bursaspor forması giyerken sürekli olarak gece hayatıyla gündeme gelen, futbolundan çok sevgilileriyle konuşulan Sercan, Cim Bom’da bambaşka bir kimliği bürünecekmiş gibi gözüküyor. Öyle ki İstanbul’da ev tutması beklenen 21 yaşındaki futbolcu, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kalmak istediğini yönetime iletti.

Haberin Devamı

Yönetim memnun

Hem teknik heyet, hem de yönetim Sercan Yıldırım’ı bu kararından ötürü kutlarken, yıldız futbolcu böylelikle sadece futbola odaklanmış olacak. İzin günleri ve deplasmanlar dışında zamanının tamamını Florya’da geçirecek olan Sercan, bu şekilde performansının daha da yükseleceğini düşünüyor.

Raşit Altun

YORUM YAZ