MENÜ

Sercan ve Ivankov yarın yok

Spor Toto Süper Ligi'nin 33'üncü haftasında Bursaspor deplasmanda yarın Kasımpaşaspor ile karşı karşıya gelecek.

Sercan ve Ivankov yarın yok

Geçtiğimiz hafta çıkan olaylar nedeniyle Beşiktaş karşılaşmasında hükmen mağlup sayılan moralsiz yeşil beyazlılar, taraftarından yoksun çıkacağı karşılaşmadan 3 puan alıp 3'üncülük şansını sürdürerek sezonu bu sırada tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

İVANKOV, SERCAN VE SVENSSON YOK

Yeşil beyazlı ekipte sakatlığı süren İvankov, Sercan Yıldırım ve ülkesine ameliyat için giden Svensson bu maçta forma giyemeyecekler. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kaleyi genç file bekçisi Yavuz'a emanet etmesi, sağ açıkta ise Altidore'a forma şansı vermesi bekleniyor. Bursaspor'da cezası devam eden Ömer de forma giyemeyecek futbolcular arasında.

OZAN'IN DURUMU NETLEŞMEDİ

Öte yandan, cezası 1 maça indirilen Ozan İpek'i Kasımpaşaspor karşılaşmasında oynatmak isteyen Bursaspor'a Türkiye Futbol Federasyonu'ndan cevap gelmediği belirtildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Kasımpaşaspor karşılaşması için İstanbul'a götüreceği Ozan, Federasyon'dan cevap gelmesi halinde bu maçta forma giyebilecek.

DÜDÜK ABİTOĞLU'NDA

Kasımpaşaspor karşılaşmasını Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını, Mehmet Şahan Yılmaz ve Bahtiyar Birinci yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Onur Salık. Bursaspor'un Kasımpaşaspor karşılaşmasına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

Yavuz- Ali, Serdar, İbrahim, Vederson, Altidore, Ergic, Bekir, Volkan, Batalla, Miller

Haberin Devamı
YORUM YAZ