MENÜ

Serbest Vuruşlar Artık Benim!

Liverpool'un İskoçyalı yıldız sol bek oyuncusu Andrew Robertson evinin bahçesinde çalışmalarına bireysel olarak devam ediyor. Serbest vuruş çalışması yaptığı anları sosyal medyada paylaşan ve savunmadaki partneri Trent Alexander Arnold'u etiketleyen Robertson, serbest vuruşlar artık benim diye arkadaşıyla şakalaştı. Corona virüsü nedeniyle evde kal çağrısına uyan oyuncunun bu videosu sosyal medyada ilgi gördü.

Liverpool'un yıldız sol bek oyuncusu 26 yaşındaki Andrew Robertson'dan serbest vuruş çalıştığı anların videosu geldi.

Haberin Devamı

Andrew Robertson kimdir?

11 Mart 1994’te İskoçya’nın Glasgow kentinde dünyaya gelen Andrew Robertson, dünyanın en iyi sol bek oyuncuları arasında gösterilmektedir. 26 yaşındaki Liverpool’un sol koridorunun sahibi olan yıldız bek oyuncusu, istikrarlı grafiğiyle parmak ısırtmaktadır. Celtic altyapısında futbola başlayan yıldız oyuncu profesyonel olarak Queen’s Park, Dundee United ve Hull City’nin formalarını giymesinin ardından 2017-2018 sezonunun başında İngiltere devi Liverpool’un yolunu tutmuştur.

Andrew Robertson Bu Sezon Ne Yaptı?

Kulübü Liverpool ile 2024 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan yıldız sol bek oyuncusu Robertson, bu sezon lig ve kupada toplam 41 maçta forma giymiş ve 2 gol 7 asistlik katkıyla oynamıştır.

YORUM YAZ