MENÜ

Serbest Güreş Milli Takım kafilesi Budapeşte'de

Dünya Güreş Şampiyonası Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de başlıyor. Şampiyonaya katılacak olan Serbest Güreş Milli Takım kafilesi bugün Budapeşte’ye geldi.

Serbest Güreş Milli Takım kafilesi Budapeşte'de

20-28 Ekim tarihleri arasında Macaristan’da düzenlenecek olan Dünya Güreş Şampiyonası'nda mindere çıkacak olan Serbest Güreş Milli Takımı Budapeşte’ye geldi. İHA muhabirine konuşan Teknik Direktör İshak İrbaykhanov, Macaristan’ın bu gibi şampiyonaları ilk kez yapmadığını, iyi bir karşılama olduğunu ve Serbest Güreş Milli Takımı’nın bu Dünya Şampiyonası'na lider olarak geldiğini söyledi. İrbaykhanov, sporcular arasında dünya ve Avrupa şampiyonu güreşçilerin olduğunu belirterek, "İnşallah başarılı olarak Türkiye’ye döneceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Serbest Güreş Milli Takımı kalacakları otele yerleştikten sonra yarın kura çekimine katılacak. Şampiyona 114 ülkeden 860 güreşçinin katılımıyla 20 Ekim Cumartesi günü başlayacak.

Kafile başkanlığını Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın'ın yaptığı ekipte şu isimler bulunuyor: "Süleyman Atlı (57 kg), Recep Topal (61 kg, Selahattin Kılıçsallayan (65 kg), Mustafa Kaya (70 kg), Soner Demirtaş (74 kg), Ayhan Sucu (79 kg), Fatih Erdin (86 kg), Serdar Böke (92 kg), Fatih Yaşarlı (97 kg), Taha Akgül (125 kg)."

İHA

YORUM YAZ