MENÜ

Şenol hoca sahada kardeşi mikrofonda

Beşiktaş'ın kupada 1461 Trabzon'a konuk olduğu maçı; yayıncı kuruluş mikrofonunda Şenol Güneş'in kardeşi Bahattin Güneş yorumladı. Objektif tespitleriyle dikkat çeken Bahattin hoca, abisinin hamlelerinden övgüyle söz etti.

Şenol hoca sahada  kardeşi mikrofonda

Türkiye Kupası’nda Siyah-Beyazlılar’ın 1461 Trabzon’a konuk olduğu mücadeleyi; Kartal’ın deneyimli teknik adamı Şenol Güneş’in yakından tanıdığı bir isim yorumladı. Hüseyin Avni Aker Stadı’ndaki karşılaşmayı yayınlayan kanalda yorumcu olarak, Şenol hocanın kardeşi Bahattin Güneş görev yaptı. Kariyerinde daha önce Trabzonspor’da futbolcu ve genç takımlarında antrenör olarak görev yapan Bahattin Güneş, 90 dakika boyunca hem kardeşinin takımının hem de ev sahibi ekibin artılarını ve eksilerine dikkat çekti. Maç içinde Cenk Tosun ve Kerim Frei’nin performanslarını öven Bahattin Güneş; Şenol hocanın ikinci yarıda yaptığı oyuncu değişikliklerinden de övgüyle bahsetti.

‘Quaresma’nın zararı oluyor’

Karşılaşmanın ikinci yarısında Siyah-Beyazlı futbolcularda ilgili çarpıcı yorumlar yapan Bahattin hoca, “Quaresma ve Gökhan Töre, zaafları olan futbolcular. Özellikle Töre, takımının yediği golde topa sahip olamadı” diyerek genç futbolcuyu eleştirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ