MENÜ

Şenol Güneş'ten forvet hattına uyarı

Şenol Güneş, forvet hattındaki 4 oyuncusunu birlikte hareket etmeleri yönünde uyardı.

Şenol Güneş'ten forvet hattına uyarı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bir taraftan yönetimin orta sahaya takviye yapmasını bekliyor, diğer taraftan da elindeki kadroyu en iyi şekilde Mersin İdmanyurdu ile oynanacak ligin ilk hafta maçına hazırlamaya çalışıyor. Tecrübeli çalıştırıcı bu karşılaşmada sakatlığı bulunan Dusko Tosic’ten yararlanamayacak. Belindeki ağrılar nedeniyle önceki günkü idmanı yarıda bırakan ve dün de takımdan ayrı bireysel çalışan Jose Sosa’yı da riske etmemeyi düşünen Güneş, Olympiakos ile oynanan hazırlık maçında sahaya sürdüğü 11’de tek değişiklik yapmayı planlıyor.

‘ÖNCELİĞİN GOL ATMAK’

Kalede Tolga’yı görevlendirmesi beklenen Şenol hoca, savunmada Beck, Rhodolfo, Ersan ve Motta’yı kullanacak. Ön liberoda Atiba ile Necip’i görevlendirecek olan deneyimli teknik adam, forvet hattında kullanacağı Gökhan, Oğuzhan, Quaresma ve Gomez’i ise birlikte hareket etmeleri yönünde uyardı.

Güneş, santrfor arkasında oynatacağı Gökhan-Oğuzhan-Quaresma üçlüsüne “Topu rakip sahada aldığınızda aklınızda önce Gomez olsun. Hep birlikte onu besleyeceksiniz. Maç içinde ceza sahasında onu çok sık topla buluşturmamız lazım ki son vuruş özelliğinden yararlanabilelim” talimatını verdi. Kurt hoca, Gomez’e ise “Tabii ki önceliğin gol atmak. Ancak zaman zaman arkanda oynayacak oyunculara duvar olmanı ya da onların dripling yeteneğinden faydalanabilmemiz için boş koşular yaparak onlara kulvar açmanı da istiyorum” dedi.

(Vatan)

Haberin Devamı
YORUM YAZ