MENÜ

Şenol Güneş'ten Cenk Gönen açıklaması

Şenol Güneş, Galatasaray'a transfer olması beklenen kaleci Cenk'i gitmek istemedikçe göndermeyi düşünmediklerini söyledi.

Şenol Güneş'ten Cenk Gönen açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 5-2 kazandıkları Mersin İdman Yurdu maçı sonrası Lig TV'nin canlı yanınıda Cenk Gönen hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.
Galatasaray'a transfer olması beklenen kaleci Cenk'i bırakmayı düşünmediklmerini ifade eden tecrübeli teknik adam, "Gitmek istemedikleri sürece 3 kalecimizden de memnunuz" dedi.

Haberlerden dolayı medyaya da tepki gösteren Şenol Güneş, "Bizim medyamızın maşallahı var, ağzımızdan yazıyorlar. Cenk bizim kalecimiz, onunla da konuştum" dedi.

"Belki birileri plan yapıyor" şeklinde ilginç ifadeler kullanan Şenol Güneş, kendileri gitmek istemedikçe 3 kaleciden de memnun olduğunu belirtti.

Ancak Güneş, kaleci dahil her mevkiye oyuncu baktıklarını, her mevkiye transfer yapabileceklerini de sözlerine ekledi.

Güneş, 5-2'lik galibiyeti değerlendirirken ise oyuncularını hem övdü hem de eleştirdi. Maçı hak ederek kazandıklarını ifade eden Güneş, "Bölüm bölüm iyi işler yaptılar bölüm bölüm de kopmalar vardı. Neden olursa olsun bu doğru değil. Biz büyük bir takımız, hücumda zenginlik yaratıp, rakibe az pozisyon vermeliyiz" dedi.

10 kişi kalan rakibe top göstermemeleri gerekinkten gereksiz kayıplar ile pozisyon verdiklerini ve gol yediklerini kaydeden tecrübeli hoca, "Oyuncularımızn emeklerine teşekkür ederim ama devamının gelmesini bekliyorum" diye konuştu.

Quaresma'yı devre arasında oyundan almasının taktik değişiklikten kaynaklandığını ve Portekizli yıldızdan memnun olduğunu söyleyen Güneş, "Gayet iyi işler yaptı. 2-1'den sonra hücumdan birini çıkarmak gerekiyordu. Ricardo'dan memnunum, bir olumsuzluğu yoktu" dedi.

Kaynak: Ntvspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ