MENÜ

Şenol Güneş'in son harikası Oğuzhan

Mersin'de sergilediği üstün performansı 3 asistle süsleyen Oğuzhan Özyakup, Şenol Güneş'le beraber formunun zirvesine çıktı. Bu sezona damga vuracağını ligin ilk maçından belli eden genç yıldız, Şenol hocanın parlattığı son isim oldu.

Şenol Güneş'in son harikası Oğuzhan

Kariyerinde daha önce çalıştırdığı; Trabzonspor ve Bursaspor’da parlattığı oyuncularla tanınan Şenol Güneş, Beşiktaş’ın başında bu isimlere bir yenisini daha ekledi.

Trabzon’da; Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Umut Bulut; Bursaspor’da da; Volkan Şen, Fernandao ve Ozan Tufan gibi futbolcuları yıldız kategorisine dahil eden deneyimli teknik adam, Siyah-Beyazlılar’da ise Oğuzhan Özyakup’un yeniden doğuşunu sağladı. Geçen sezon Slaven Bilic yönetiminde neredeyse tamamı maçların son bölümlerinde olmak üzere 42 karşılaşmaya çıkan ve istikrarlı bir görüntü çizemeyen 22 yaşındaki oyuncuyu yeni döneme özel olarak hazırlayan ve Mersin maçında ilk 11’de görevlendiren Güneş, bu isimden beklediği geri dönüşü aldı. 74 dakika görev yaptığı karşılaşmada üstün performansını yaptığı 3 asistle taçlandıran Oğuzhan, karşılaşmada hat-trick yapan Cenk Tosun’la beraber mücadelenin yıldızı oldu.

‘Arda’dan eksiğin yok’

Mersin İdmanyurdu mücadelesi öncesinde soyunma odasında yaptığı toplantıda Oğuzhan’la özel olarak ilgilenen Güneş’in, “Sen bugün takımın beyni olacaksın. Sendeki büyük potansiyelin farkındayım. Kendini kasmadan sahaya çık ve sadece görevini yap. Yetenek olarak senin Arda Turan’dan bile eksiğin yok. Hatta özellik olarak fazlan bile var” sözlerini sarf ederek oyuncusuna güven aşıladığı öğrenildi. Bu sözler sonrasında sahaya çıkarak adeta şov yapan Ozzie de, sergilediği performansla bu sezona damga vuracağını ispatladı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ