MENÜ

Şenol Güneş'in öyküsü bambaşkaymış!

A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş... Kariyerinde hem futbolculuk döneminde hem de antrenörlük döneminde başarılardan başarılara koşan bir isim. Bir gol makinesi Hami Mandıralı... Trabzonspor tarihinin en çok, Süper Lig tarihinin ise en çok gol atan 3. oyuncusu. Bu iki ismin ortak noktası hayatlarına Trabzonspor da başlamaları ve Trabzonspor efsaneleri olarak anılmaları. YouTube kanalımızda ekranlara gelen Bir Kulüp İki Efsane'nin bu haftaki konukları Şenol Güneş ve Hami Mandıralı'ydı. İşte o iki ismin gerçek öyküleri ve nasıl efsane oldukları!

Şenol Güneş'in öyküsü bambaşkaymış!

Haberin Devamı

Fanatik Youtube kanalında ekranlara gelen, Nihat Uzel'in hazırlayıp sunduğu "Bir Kulüp İki Efsane" programının konukları Trabzonspor, Şenol Güneş ve Hami Mandıralı'ydı. Bu videoda sizlerle Karadenizin fırtınası Trabzon’u ve bu kulübe adını efsane olarak yazdıran iki simgeyi hatırlayacağız. Videonun tamamını YouTube kanalımızdan seyredip, kanalımıza abone olabilirsiniz. Bir sonraki bölümde kariyerini incelemesini istediğimiz efsaneyi ise yorum olarak videonun altına yazmayı unutmayın!

BURAYA TIKLAYARAK FANATİK YOUTUBE KANALINA TEK TIKLA ABONE OLABİLİRSİNİZ!

VİDEONUN TAMAMINI SEYRETMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

FANATİK YOUTUBE KANALINDA NELER VAR?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik youtube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor.

YORUM YAZ