MENÜ

"Şenol Güneş'e kabul etmeyeceği teklif sunacaklar"

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in geleceği merak konusu... Tecrübeli teknik adamın Beşiktaş'tan bu sezon ayrılacağı ve A Milli Takımı çalıştıracağı iddiaları sık sık gündeme gelmişti. İddialar gündemdeki yerini korurken Beşiktaş yönetiminin Şenol Güneş'e yeni sözleşme teklif edeceği ortaya çıktı. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, konuyla ilgili yorumlarını aktardı.

Beşiktaş'ın Şenol Güneş'e sunacağı teklifle ilgili değerlendirme yapan Cem Dizdar, "Beşiktaş yönetiminin Türk lirası üzerinden Şenol Güneş'in kolay kabul etmeyeceği bir teklif sunacaktır. Bu teklifi kulübün yönetiminin Şenol Güneş'i zora sokmak için kabul edemeyeceğini de bildiklerini düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Süper Lig'de skor yapamayacağını düşündükleri için bu teklifi yapacaklarını ifade eden Cem Dizdar, "Şenol Güneş'te de birtakım problemler olabilir. Bir yerde çok fazla hürmet konuşmaları yapılıyorsa bu oradaki problemin üstünü örtmeye çalışmaktır" dedi.

Cem Dizdar, Beşiktaş yönetiminin Şenol Güneş'e yapacağı teklifin ortaya çıkmasıyla beraber her şeyin daha net anlaşılacağını söyledi.

YORUM YAZ