MENÜ

Şenol Güneş: Sorumluluk takım adına benim

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Genk maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: Sorumluluk takım adına benim

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu üçüncü hafta maçında sahasında Belçika ekibi Genk’e 4-2 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Maçın ardından Siyah Beyazlı ekibin tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş önemli değerlendirmelerde bulundu.

İşte tecrübeli teknik adamın maç sonu açıklamaları:

"Kötü bir oyun, kötü bir sonuç Üzgünüz. Takım ilk yarıda oyun disiplininden çok kopuktu. Rakibin golleri bulmasıyla gücü de artmaya başladı. Rakip bizden daha iyiydi ve daha güçlüydü, kazandı."

"İlk yarı özellikle oyun formatı olarak düşündüğümüz şekilde oynamaya çalıştık. Rakip hızlı çıkan bir takım. Golü attıktan sonra oyun yapıları sebebiyle daha avantajlı duruma geçtiler."

'Bugün ne yapacağımızı konuşmalıyız'

"Taraftarlar üzüntülerini de, sevgilerini de abartılı kullanabiliyor. Bu kulüp, yönetimiyle, başkanıyla, oyuncusuyla, taraftarıyla bir bütün. Sorumluluk takım adına benim. Geçmişte yapılan hataları konuşmak yerine bugün ne yapacağımızı konuşmak lazım."

Haberin Devamı

"Teslim olup, yıkılıp kaybettiğim maç sonrası savaşmayan bir takım olursanız büyük takım olamazsınız. Bugün bu mağlubiyetten sonra daha güçlü, inançlı ve birbirimize destek olarak yürümemiz gerekiyor. Herkes kulübün başarısı için çalışacak."

"Herkesin takımın başarısı için çalışacağını düşünüyorum. Bu tip yanlışları tekrar edersek daha da kötü duruma düşeriz."

"Bu takım başarıya takımıyla, teknik direktörüyle, başkanıyla, taraftarıyla birlikte ulaştı. Bugün başarısızlık varsa önce benim, sonra futbolcularındır."

'Oyuncuların niyetinden şüpheliyiz'

"Hiçbir oyuncunun niyetinden şüphe etmeyiz, zaten öyle bir amacımız yok. Seyirciye cevap vermek de doğru değil, seyircinin de oyuncu üzerinden yapması doğru değil. Duygusal kırılma nedeniyle coşkulu oyunu etkileyebiliyor."

"Seyirciye direkt cevap vermek de doğru değil, taraftarın eleştiriyi oyuncular üzerinden yapması da doğru değil. Biz mesajları aldığımızı düşünüyorum."

'Dünden dersler alacağız'

"Dünü konuşarak yarını halledemeyiz. Dünden dersler alacağız. Elimizdeki oyuncular belli, yönetim belli, başkan belli, biz belliyiz. Bu maçı 2-0, 3-0 kazansaydık sorun yoktu da şimdi mağlup olunca var mı?"

YORUM YAZ