MENÜ

Şenol Güneş: Oyuncular arasındaki rekabet Beşiktaş'a yarıyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, B36 Torshavn maçının ardından konuştu. Ciddiyetle oynayan futbolcularını tebrik eden Güneş, “Bu maç aynı zamanda bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu” dedi.

Güç dengelerinin oyuna ve skora yansıdığını söyleyen Güneş, “Her iki maçta da atılan goller ve galibiyetlerin yanı sıra, olumsuzluklara uyum sağlayarak sonuç almaya çalıştık deplasmanda. Rakibin, gücümüzü bildiği için savunmada kalması, oyunu daha hızlı oynamamızı sağladı. Bütün gollerden sonra savunmada kalan bir takımdı. Kazandıkları toplarla hücuma çıkmaya çalışan bir takımda ama rakibin çıkmasına izin vermedik. Elinden gelen gayreti gösteren, ciddiyetle oynayan tüm oyuncuları tebrik ediyorum. Takım olmak, aynı duygu ve düşünceyi paylaşmaktan, birbirini desteklemekten geçer." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Şenol Güneş, "Ayrım yapmadan söyleyeceğim. Burada bulunan bütün oyuncular değerli. Bu rekabetten Beşiktaş’ın yararlı çıkması önemli. Zaman zaman değişiklikler olabilir. Bütün oyuncular iyi niyetli. Takım maçı kazanmak için paylaşarak oynadı. Gol atan isimler daha öne çıksa da herkes başarılıydı. Kimseyi ayırmayacağım. Oynayan arkadaşlarımız ve oynamayan arkadaşlarımızın hepsi iyi oyuncu” dedi.

YORUM YAZ