MENÜ

Şenol Güneş: ''Olumsuz etkileri de yenebileceğimizi düşünüyoruz.''

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Sırp futbolcu Adem Ljajic, yarın oynanacak Sarpsborg maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Mücadelenin suni çimde oynanması ile ilgili konuşan Güneş, ''Zemin alışkanlıkları var. Zeminin suni çim olması futbol anlamında sakıncalı olsa bile uyum sağlayacağımızı düşünüyoruz. Olumsuz etkileri de yenebileceğimizi düşünüyoruz. Mazeretleri söyleyerek çıkarsak, zaten kazanma şansımız olmaz." diye konuştu.

Şenol Güneş: ''Olumsuz etkileri de yenebileceğimizi düşünüyoruz.''

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Sırp futbolcu Adem Ljajic, Sarpsborg ile yarın oynayacakları UEFA Avrupa Ligi I Grubu beşinci hafta mücadelesi öncesinde basın mensuplarının karşısına çıktı. Suni çimin Sarpsborg'a avantaj sağlayacağını söyleyen Güneş, Kendi sahalarında oynuyorlar, zemin alışkanlıkları var. Zeminin suni çim olması futbol anlamında sakıncalı olsa bile uyum sağlayacağımızı düşünüyoruz. Olumsuz etkileri de yenebileceğimizi düşünüyoruz.'' dedi.

Haberin Devamı

Ljajic'in açıklamaları şu şekilde:

"Kolay bir maç takvimiz değil, değişen iklim koşulları da var ama futbol böyle. Biz Beşiktaş'ız, Beşiktaş gibi büyük bir takımı temsil ediyorum. En büyük sorumluluklarımızdan biri de, ne olursa olsun en iyi oyunumuzu ortaya koyabilmek."

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

"İlginç bir gruptayız. Herkesin ortak olduğu bir yarıştayız. Rakibimiz Sarpsborg ile ilk maçımızı kazandık, diğer iki takıma mağlup olduk. Yarın kazanmak için oynayacağız. Temennimiz arzu ettiğimiz oyunu oynayıp iyi bir skorla ayrılmak. Kendi sahalarında oynuyorlar, zemin alışkanlıkları var. Zeminin suni çim olması futbol anlamında sakıncalı olsa bile uyum sağlayacağımızı düşünüyoruz. Olumsuz etkileri de yenebileceğimizi düşünüyoruz. Mazeretleri söyleyerek çıkarsak, zaten kazanma şansımız olmaz."

Haberin Devamı

'Yaşı ne olursa olsun, en iyi 11 ile çıkacaksınız'

"Türkiye'deki koşullar kendi içinde ayrı değerlendirilebilir. Futbol sahada oynanan bir oyun, yaşı ne olursa olsun, en iyi 11 ile çıkacaksınız. Şartlar itibariyle, çıkabileceğimiz en iyi 11 ile çıkacağız. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz, dolayısıyla her maçta kendimizi favori görüyoruz. Favori görmekten çok, iyi bir oyun oynayarak kazanmak istiyoruz. Favori olmak, maçtan önce bir garanti vermiyor."

YORUM YAZ