MENÜ

Şenol Güneş, İlhan Mansız'ı istedi

Şenol Güneş’in ''Anlaşmış mıyız? Benim haberim yok'' dediği Guti konusunda belirsizlik sürüyor. Başkan Fikret Orman, İspanyol antrenörle ilgili “Çarşamba günü bize Avusturya’da katılacak” açıklaması yapmasına rağmen Şenol Güneş, Guti'ye sıcak bakmıyor. Güneş'in aklındaki isim ise İlhan Mansız...

Şenol Güneş, İlhan Mansız'ı istedi

Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlük konusu yeniden alev aldı. Geçtiğimiz sezon Tamer Tuna'nın takımdan ayrılmasının ardından Şenol Güneş, yeni bir isime gerek görmemiş ve sezonu yardımcı antrenörsüz olarak tamamlamıştı.

Beşiktaş yönetimi bu sezon yardımcı antrenörlük konusunda İspanyol teknik adam Guti'yi düşünürken, Şenol Güneş'den İlhan Mansız önerisi geldi.

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın Guti'yi çok istediği öğrenilirken, “Çarşamba günü bize Avusturya’da katılacak” açıklaması yaptı. Guti'nin Real Madrid'e veda etmesi, İlhan Mansız'ın da hocalık belgesinin olmaması ve sahaya çıkamayacak olması akıllarda soru işareti bıraktı.

Orman'ın Guti'yi, Şenol Güneş'in ise İlhan Mansız'ı istemesi üzerine iki ismin de göreve gelebileceği öğrenildi. Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlük krizinin kısa süre içerisinde aşılması bekleniyor.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ