MENÜ

Şenol Güneş: ''Devre arasına kadar kayıp yok!''

Şenol Güneş, Sivasspor maçına oyuncularını, “Eksiklerimiz çok ama sahada olmayacak isimlerin yerini dolduracak oyuncularımız var. Ligde galibiyet yaşayıp devre arasına kadar kayıpsız gitmemiz gerekiyor” sözleriyle hazırladı.

Şenol Güneş: ''Devre arasına kadar kayıp yok!''

Kara Kartal’ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, Sivasspor’la oynayacakları Spor Toto Süper Lig karşılaşması öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu. Dün yapılan takım çalışması öncesinde oyuncularını etrafına toplayan başarılı hoca, “Genk maçında elimize geçen birçok pozisyonu değerlendiremedik ve 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Sivas karşısında Genk karşısında yapamadıklarınızı yapın ve bulduğunuz pozisyonları gole çevirin. Eksiklerimiz çok ama sahada olmayacak isimlerin yerini dolduracak oyuncularımız var. Ligde galibiyet yaşayıp devre arasına kadar kayıpsız gitmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Takım kampa girdi

Siyah-Beyazlılar’da Sivasspor mücadelesi hazırlıkları dün yapılan takım antrenmanıyla sürdü. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen akşam idmanında futbolcular taktik ve kondisyon çalıştı. Düz koşuyla başlayan idman, pas ve şut çalışmasıyla sürdü. İdman, tam sahada yapılan taktik maçıyla sona erdi. Antrenmanın ardından kampa giren takım, maç saatini beklemeye başladı.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ