MENÜ

Şenol Güneş çok mutlu!

Trabzonspor'un Burak Yılmaz transferinde de mutlu sona ulaşması teknik direktör Şenol Güneş'i sevindirdi.

Şenol Güneş çok mutlu!

Burak'ın transferinin takıma olumlu yansıyacağına inandığını söyleyen tecrübeli teknik adam, "Rekabet her takıma olumlu yansımıştır. Biz de bunu çok iyi kullanacağız" dedi. İç transferde de Umut Bulut'la gelecek hafta içerisinde sözleşme imzalanabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Ara transfer döneminde Ankaraspor'dan Murat Tosun, Sivasspor'dan Sezer Badur, Atletico Junior'dan Teofilo ve son olarak Eskişehirspor'dan Burak Yılmaz'ı kadrosuna katan Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Bordo - mavili takımın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, yaptıkları transferlerin takımdaki rekabete çok olumlu yönde etki yaptığını belirterek, "Son olarak da Burak Yılmaz'ı kadromuza katarak hücum hattında yeni bir rekabetin oluşmasını sağladık. Bu takımda forma giymek için herkes elinden geleni yapmak zorunda. Kimsenin formasının garanti olmadığını her zaman söylüyorum. Artık bunu herkes çok daha iyi görecek" diye konuştu.

UMUT BULUT: "İMZA ATMAM ÇOK YAKIN"
Bu arada iç transferde de sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Umut Bulut'la yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Futbolcuyla büyük ölçüde anlaşmaya varan bordo - mavili yöneticiler, gelecek hafta içerisinde yapacakları son görüşmeyle Umut Bulut'a 2 yıllık sözleşme imzalatmayı planlıyor. Golcü futbolcu Umut Bulut, görüşmelerin olumlu sonuçlanmasından mutlu olduğunu belirterek, "Trabzonspor'da kalmak istiyordum. Hocam da kalmamı isteyince anlaşma ortamını bulmak kolay oldu. En kısa sürede imzaları atacağız" dedi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR İSTANBUL'DA KAMPA GİRECEK
Trabzonspor, Turkcell Süper Ligi'nin 19. haftasında oynayacağı Diyarbakırspor maçının ardından İstanbul'a geçerek Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi kampa girecek. Ligde de gelecek hafta sonu oynanacak olan Manisaspor maçının İstanbul'a alınması için Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunan bordo - mavililerin Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun çimleri düzelene kadar, tüm iç saha maçlarını dışarıda oynamayı düşündüğü belirtildi.

YORUM YAZ