MENÜ

Şenol Güneş: Bu kadroyla sıkıntı yaşarız

Avusturya kampının sonunda, "Şu anda ideal 11'imiz yok" diyen tecrübeli çalıştırıcı, orta saha ve kaleye transfer yapılmasını talep etti.

Şenol Güneş: Bu kadroyla sıkıntı yaşarız

Avusturya kampının bitiminde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Takımının beceri, yetenek ve oyun temposu olarak çok eksiği var. Şu an ideal 11 diyeceğimiz bir durum oluşmadı" diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yönetiminden transfer istedi. İstanbul'da başkan Fikret Orman ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapan ve Gomez, Quaresma, Beck, Tosic, ve Rhodolfo transferleri için teşekkür eden tecrübeli teknik adamın, "Veli ve Tolgay'ın sakatlıkları nedeniyle orta sahaya takviye şart. Ayrıca bir de kaleciye ihtiyacımız var. Yoksa bu kadro yetmez, sıkıntı yaşarız" dediği öğrenildi. Güneş'in, 1 ay süren yurt dışı kampı boyunca Tolga Zengin, Cenk Gönen ve Günay Güvenç'in performanslarını yeterli bulmadığı ve kalecilerle ilgili detaylı bir rapor sunduğu bildirildi.

YABANCI KALECİ ARAYIŞI


Bu doğrultuda çalışmalarına başlayan yönetimin yabancı kaleci arayışı içinde olduğu ifade edildi.

GÜNEŞ'İN AKLI OZAN TUFAN'DA

Gökhan İnler transferinde şimdilik beklemeye geçen Beşiktaş yönetimi, bir yandan da Bursasporlu Ozan Tufan için nabız yokluyor. Özellikle teknik direktör Şenol Güneş'in genç futbolcuyu çok istediği ve "Orta sahaya çok doğru bir transfer olur" dediği bildirildi. Ozan'ın da siyah-beyazlı kulübü istediği ve bu nedenle Bursaspor'un yeni sözleşme teklifi karşısında sessiz kaldığı öğrenildi.

KALECİ FEVZİ'NİN ANNE ACISI
Beşiktaş'ın eski kalecisi Fevzi Tuncay'ın annesi dün elim bir kazada hayatını kaybetti. Muğla merkez Menteşe ilçesi yakınlarında kullandığı arabanın direksiyon hakimiyetini kaybeden Gülşen Tuncay, 100 metre yükseklikteki uçuruma yuvarlandı. Kaza sonucu çıkan yangında Gülşen Tuncay feci şekilde hayatını kaybetti. Gülşen Tuncay'ın kimliğinin araç ruhsatından yola çıkılarak yapılan araştırmayla belirlendiği bildirildi.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ