MENÜ

Şenol Güneş: Artık seri yakalamalıyız

Evkur Yeni Malatyaspor ile bugün kritik bir sınava çıkacak olan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş, yeni bir iş kazası yaşanmaması konusunda futbolcularını uyardı.

Şenol Güneş: Artık seri yakalamalıyız

Önce Antalyaspor’a kendi evinde yenilen ve ardından Bursaspor karşısında 1-0 öndeyken karşılaşmanın 1-1 bitmesi nedeniyle iki puan daha kaybeden siyah-beyazlı takımda, deneyimli hoca tedbirlerini şimdiden almaya çalışıyor.

Haberin Devamı

‘Hata istemiyorum’

Milli maç için verilen aranın dönüşünde oynanan karşılaşmaların zorluk derecesinin yüksek olduğunu da sözlerine ekleyen Güneş’in, “Sahanın her yerinde birbirinizle yardımlaşmalısınız. Ne savunmada ne de hücumda hata istemiyorum. Kaybetmememiz gereken puanları kaybettik. Artık bir seri yakalamalıyız o seriyi bu hafta başlatmalıyız” diye konuştuğu öğrenildi.

Hazırlıklar tamamlandı

Ligde E.Y. Malatyaspor ile oynayacak olan Beşiktaş’ta, Gökhan Gönül ve Caner’in sağlık problemlerini tamamen aşması, teknik heyette memnuniyet yarattı. Siyah-beyazlıların son taktik çalışmasında iki oyuncu performansıyla göz doldurdu. Şenol Güneş’in Gökhan’a ilk on birde şans vermesi beklenirken, Caner için ise kararını maç saatinde verecek.

Haberin Devamı

Öte yandan dün akşam basına kapalı yapılan idmanda, bugünkü maçın taktik varyasyonları üzerinde çalışan futbolcular, antrenmanın son bölümünde ise orta ve şut idmanı gerçekleştirdi. (Skorer)

YORUM YAZ