MENÜ

Şenol Güneş: Artık derbiyi unutun

Galatasaray maçının ardından takıma verilen 2 günlük izin biterken, Şenol Güneş derbinin izlerini silmeye çalışıyor. Beşiktaş’ın hocası, “Önümüzde daha 3 maç var. Sadece 3’te3 yapmaya odaklanın” sözleriyle oyuncuları motive ediyor.

Şenol Güneş: Artık derbiyi unutun

Şampiyonluk yarışının kilit maçında geçen hafta Galatasaray’a kaybeden Beşiktaş’ta oyuncular hala üzgün... Özellikle hakem Bülent Yıldırım’ın yönetimine büyük tepki gösteren Siyah-Beyazlılar’da, teknik direktör Şenol Güneş ise takımı ayağa kaldırmaya çalışıyor. Oyuncularına toparlanmaları için 2 gün izin verilirken, Alanyaspor maçının hazırlıkları bugün başladı. Şenol hocanın idman öncesinde takımla bir görüşme yaptığı öğrenildi. Öğrencilerine motive etmek için uğraş veren Güneş’in, “Artık derbiyi unutun. Önümüzde daha 3 maç var. Sadece 3’te 3 yapmaya odaklanın. Rakiplerimizin birbirleriyle maçı var. Diğer karşılaşmalarda da puan kaybedebilirler. Sonuna kadar kovalayacağız” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Yeni bir seri...

Pazartesi günü Vodafone Park’ta Alanyaspor’u konuk edecek olan Siyah-Beyazlılar, sonrasında Trabzonspor ile ligdeki son deplasman maçına çıkacak. 34. haftada ise Dolmabahçe’de rakip Kasımpaşa. Galatasaray derbisine kadar 6 haftalık bir galibiyet serisi olan Kartal, son 3 haftada fire vermeyip, en kötü ihtimalle Devler Ligi biletine ulaşmayı hedefliyor.

YORUM YAZ