MENÜ

Şener erdi muradına...

Son dönemlerde Trabzonspor Başkanı'ndan mutlusu yok... Yurt dışı yasağı kalkan, takımı Şampiyonlar Ligi'ne giden Sadri Şener, transferi de sorunsuz kapatınca yeni rotayı çizdi: Artık sıra takımda...

Şener erdi muradına...

Süper Lig’in en mutlu kulüp başkanları sıralaması yapılsa hiç şüphe yok ki Sadri Şener zirveye kurulur... Zira Karadeniz temsilcisinin patronu, son dönemde birçok mutluluğu birlikte yaşadı. Önce hakkındaki yurt dışı çıkış yasağı kalktı, ardından Trabzonspor’un UEFA tarafından Şampiyonlar Ligi’ne davet edilmesi mutluluğunu katladı. Çünkü bu hem prestij hem de çok önemli bir gelir kaynağı anlamını taşımaktaydı. Dolayısıyla kulübün kasasına giren önemli kazancın bir bölümünün de transferde harcanması bekleniyordu. O da oldu. Başkan Sadri Şener’in dakika dakika izlediği transferlerde de istenen adımlar atıldı ve Güneş’e hem Şampiyonlar Ligi hem de Süper Lig için alternatifi bol bir kadro teslim edildi. Zaten Trabzonpor’un patronunun söylemleri de topun artık teknik heyet ve takımda olduğunu gösterir nitelikte.

Haberin Devamı

‘Vakit çok dardı’

Devler Ligi’nin çok önemli bir alan olduğunu hatırlatan Şener, “Ülkemizi en iyi şekilde teslim etme sorumluluğumuz var. Ekonomik kazanımları ortada... Devler Ligi’ne gitmek transfer yaparken de elinizi çok güçlendiriyor. Tüm bunların avantajlarını kullanmaya çalıştık. Vaktimiz çok kısıtlı olmasına rağmen iyi işlere imza attığımızı düşünüyorum. Ligi tanıyan oyuncular aldık. Artık top takımda Futbolcular için de bir vitrin bu Şampiyonlar Ligi maçları” dedi.

‘Kentin desteği şart’

İstanbul’daki cazip ortamlara rağmen Trabzonspor’u Trabzon’dan ayırmayı asla düşünmediğini her fırsatta söyleyen Başkan Şener’e göre kentin de buna uygun tavır alması gerekiyor. 3 kulvarda mücadele edecek ve hep zirveyi hedefleyecek Fırtına’nın yalnız bırakılmamasını isteyen Şener, “Bu ilginin esirgenmeyeceğini düşünüyorum. Bir hayal kırıklığı daha yaşamak gerçekten de beni çok üzer” dedi.

Haberin Devamı

Serhat Demirtaş

YORUM YAZ