MENÜ

Şen, turu geçeceklerine inanıyor

UEFA Avrupa Ligi ön eleme 3. turunda deplasmanda Vojvodina ile 2-2 berabere kalan Bursaspor'un kulüp ikinci başkanı Rıdvan Şen, gollü beraberliğin kötü sonuç olmadığını belirterek, taraftarlarının müthiş desteğiyle Bursa'da turu geçeceklerine inandıklarını söyledi.

Şen, turu geçeceklerine inanıyor

UEFA Avrupa Ligi ön eleme 3. turunda deplasmanda Vojvodina ile 2-2 berabere kalan Bursaspor’un kulüp ikinci başkanı Rıdvan Şen, gollü beraberliğin kötü sonuç olmadığını belirterek, taraftarlarının müthiş desteğiyle Bursa’da turu geçeceklerine inandıklarını söyledi.

Şen, yaptığı açıklamada, iyi başladıkları maçın ilk yarısını penaltı golüyle 1-0 önde tamamladıklarını ancak ikinci yarıda 2-1 geriye düştüklerini hatırlattı.
Karşılaşmanın son dakikalarında yeni transferleri Taye Taiwo’nun kazandırdığı golle 2-2 berabere kaldıklarını dile getiren Şen, şöyle konuştu:

"Gönül isterdi ki galibiyetle Bursa’ya dönelim ama deplasmanda alınan gollü beraberlik de kötü bir sonuç değil. Neticede bu tür karşılaşmaların iki ayağı var. İlk ayağında sonuç bizim lehimize görünüyor. Bunun avantajını da iyi kullanacağız. Bu karşılaşmanın rövanşını, bayramın ilk günü olan 8 Ağustos Perşembe akşamı sahamızda yapacağız. Taraftarımızın da müthiş desteğiyle Bursa’da turu geçeceğiz."

SEMİH ŞENTÜRK VE AYDIN YILMAZ İÇİN TRANSFER GİRİŞİMLERİ

Transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Şen, bu doğrultuda görüşmeler yapıldığını anlattı.
Semih Şentürk ve Aydın Yılmaz ile ilgilendiklerini ifade eden Şen, "Her iki oyuncuyla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor ancak bu, transferlerin olacağı anlamına gelmez. Başka isimler üzerinde de görüşmelerimiz var. Transfer yapacağız. Semih de olabilir, Aydın da olabilir. Belki her ikisi de olmaz başka oyuncu transfer ederiz" diye konuştu.


AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ