MENÜ

Semih Şentürk köprüleri attı

Yeni gelişme olmadığı takdirde 27 Haziran'da başlayacak sezon başı hazırlıklarına katılmayacak olan golcü futbolcu, “Bana değer verilirse, kalabilirim” mesajı gönderdi.

Semih Şentürk köprüleri attı

Yönetimin kendisine danışmadan sözleşmesini tek taraflı uzatması üzerine Futbol Federasyonu’na başvurup, bunun geçerli sayılmamasını istediği için Başkan Aziz Yıldırım’ın şimşeklerini üzerine çeken Semih Şentürk, Fenerbahçe’den kopmak üzere. Bu gelişmenin ardından en hayati maçlarda bile oynatılmayınca, “Başkan’ın talimatıyla oynatılmıyor” yorumları yapılan golcü futbolcunun, yakınlarıyla paylaştığı bir kararı, köprüleri atmak üzere olduğunu gösterdi. Yeni bir gelişme olmadığı takdirde, 27 Haziran’da Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde başlayacak olan yeni sezon çalışmalarına katılmayacağı öğrenilen Semih’in, yakın çevresine, “Değer verilip, benimle görüşme yapılır ve yeni anlaşma düşünülürse kalabilirim. Aksi takdirde çok sevdiğim Fenerbahçe’den mecburen ayrılacağım” dediği belirlendi. Bu arada kulübüyle sorun yaşayan ‘Nöbetçi golcü’ lakaplı Semih’e, yurt içi ve yurt dışından 9 takımın talip olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Birçok taliplisi var
İspanya’dan Atletico Madrid, İngiltere’den Fulham, West Bromwich İtalya’dan Palermo, Hollanda’dan Ajax kulüpleri, golcü futbolcuyu transfer etmek için uğraş veriyor. Türkiye’den ise Galatasaray, Trabzonspor Beşiktaş ve Bursaspor da Semih Şentürk’le yakından ilgileniyor. Daha önce Fenerbahçe’den ayrılması durumunda, futbol yaşantısını yurt dışında sürdürmek istediğini açıklayan milli futbolcunun, bu nedenle Avrupa’dan gelen tekliflere sıcak baktığı ifade edildi.

Yalçın Türk

YORUM YAZ