MENÜ

Semih Özsoy'dan Cocu açıklaması

Fenerbahçeli yönetici Semih Özsoy, Ankaragücü maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Özsoy, Cocu'nun neden görevine son verildiğini de yorumladı.

Semih Özsoy'dan Cocu açıklaması

Tarihinin en kötü sezonlarından birisini geçiren Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Ankaragücü'ne evinde 3-1 mağlup oldu. Alınan ağır mağlubiyet ve puan durumunda takımın yer aldığı konum nedeniyle teknik direktör Phillip Cocu istifaya davet edilirken, sarı lacivertli futbolcular da yoğun ıslıklara maruz kaldı.

Haberin Devamı

Mücadelenin ardından Fenerbahçeli yönetici Semih Özsoy, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Özsoy'un açıklamaları:

"Üzücü gecenin sonunda sayın Cocu ile yollarımızı ayırdık. Böyle gitmeyeceği, bugünkü mağlubiyetle iyice netleşmiş oldu. Kendisiyle görüşmemiz sonucunda yollarımızı ayırdık."

"Bazı futbolcuların performansları Fenerbahçe camiasına yakışacak düzeyde değil. Oyuncuların kendine çeki düzen vermeleri adına uyarmakta fayda var."

"Performansla hep kendimizi suçladık ama bugünkü hakem hatası da kabul edilebilir gibi değildir. Çalınan, çalınmayan hepsinin değerlendirmesi lazım. Bunlar da bardağı taşıran başka bir damla oldu. Yine de hiçbiri bu mağlubiyetin açıklaması olamaz."

"Teknik direktör ile ilgili alacağımız yeni kararları en kısa sürede bildireceğiz."

YORUM YAZ