MENÜ

Semih Özsoy: İyi misafir edeceğiz

“Kadıköy’de oynayacağımız derbi için stadımıza gelecek beşiktaş yöneticisi ve taraftarlarını en güzel şekilde konukseverlik dahilinde misafir edeceğiz. Ama Şenol Güneş’e çiçek olayı falan gibi bir durum olmayacak”

Semih Özsoy: İyi misafir edeceğiz

Emre Tilev / FANATİK

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, derbi öncesinde FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. Özsoy ilk olarak Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Semih Özsoy, “Divan başkanları buluştu. Her şey mükemmeldi. Sonra onların Avrupa maçında edilen küfürler... Ve sonra Şenol hocanın tavrı... Beşiktaş Başkanı’nın Aykut Kocaman için söyledikleri... Olmadı. Üzüldük. Serdar Adalı bey her zaman gelsin. Tüm Beşiktaş’ı en güzel şekilde konukseverlik dahilinde misafir edeceğiz. Ama Şenol Güneş’e çiçek olayı falan gibi bir durum olmayacak. Ama biz Fair-Play diyoruz ve köprünün en önemli noktasında bekliyoruz. Laflar, konuşmalar, telefonlar güzel. İcraate gelişte bizim yanımızda duruş yok. Yalnız kalıyoruz. Bir yere kadar o zaman bizde bu noktadan ayrılırız” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

‘Derbiyi kazanacağız’

Siyah-Beyazlılar karşısındaki hedefleriyle ilgili olarak konuşan Özsoy, “Beşiktaş maçını kazanacağız. Daha önce Avrupa arenasında yaşanan kayıplar sonrası çok maç kazandık. Yine kazanacağız ama kimsenin kredisi sonsuz değil. Bizim bile. Hatta bu taraftarın muhteşem ve bize karşı harika yaklaşımı bizi daha da baskı altına alıyor. Başarı bizim için çok önemli ama zaman gerek. Taraftar en büyük desteğimiz. Bize destek verdikleri için çok teşekkür ederiz. Her yerde bizim yanımızda ve bize destek veriyorlar. Beşiktaş maçı da öyle olacak” diye konuştu.

YORUM YAZ