MENÜ

Semih Özsoy: Bu çirkin oyuna gelmeyeceğiz

Fenerbahçeli yönetici Semih Özsoy, Trabzonspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve oldukça sert açıklamalarda bulundu.

Semih Özsoy: Bu çirkin oyuna gelmeyeceğiz

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması nefesleri kesti.

Haberin Devamı

Maçın son saniyelerine kadar önde bulunan Trabzonspor, son dakikada duran toptan kalesinde gördüğü gol sonrası 1 puana razı oldu ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Bordo-Mavili ekibin golünü 16. dakikada Yusuf Yazıcı kaydederken, Fenerbahçe'nin golü 90+6'da Valbuena'dan geldi.

Mücadelenin ardından Fenerbahçeli yönetici Semih Özsoy, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Özsoy'un maç sonu açıklamaları:

"Bir maç daha geride kaldı. Pozisyonu az ama mücadelesi fazla olan bir maçtı. Tartışmalı pozisyonu fazla olan bir maç oldu sanıyorum. Kötü oynadık, iyi mücadele ettiğimiz noktalar oldu. Daha baskılı oynadığımızı düşünüyorum."

"Biz kötüydük ama bizden daha kötü olan bir hakem vardı. Biz bazı şeyler düzelir dedik, iyi niyetle ve konuşmayla, anladık ki Bursa'dan bu yana değişmedi."

Haberin Devamı

"Anladığımız kadarıyla sistem aynen devam edecek. Ağlamayana mama yok. Ama biz ağlamayacağız. Puanlarımızı söke söke alacağız. Bu çirkin oyuna gelmeyeceğiz."

"Biz kalecimizden stoper çıkarırız, stoperimizden golcü buluruz. Önceden hazırlanmış kartlarla bizi yıldıramazlar. Türk futbolu adına utanç verici. TFF ziyaretlerimizde her şeyi nasıl güzelleştirebiliriz diye konuşacağız. Kesinlikle nasıl buradan faydalanırız demeyeceğiz."

"Ersun Yanal ile ilgili hiçbir yaptırımımız yok. Basında çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Abdullah Avcı ile görüşmedik, yok öyle bir şey."

"Çok uzun süreler bizi yenemeyenler, tam yendik derken yenememeleri üzüntü yaratmış olabilir."

YORUM YAZ