MENÜ

Semih Erden: "Bu organizasyon hatası"

2019 Dünya Kupası Elemeleri adına A Milli Basketbol Takımı kadrosunda yer alan Semih Erden, maçlar öncesi açıklamalarda bulundu.

Semih Erden: "Bu organizasyon hatası"

2019 Dünya Kupası Elemeleri adına A Milli Basketbol Takımı kadrosunda yer alan Semih Erden, maçlar öncesi açıklamalarda bulundu.

Bu sezon yeniden form tutan başarılı oyuncu Semih Erden Letonya'nın son karşılaştıkları maçtaki durumundan kadro olarak, çok farklı olduğunu belirterek "Dolayısıyla onların ne oynadığını bilmiyoruz ama bizim için önemli olan bizim ne oynadığımız. Buradaki antrenmanlar da ona yönelik. Şu andaki hava ve atmosfer çok olumlu. Herkes sahada farkını, elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bu da bizim için en önemli şeylerden bir tanesi. Bu uyumu yakalayıp maçta da aynı performansı vermek. İnşallah, evimizdeki maçı kazanıp bir sonraki maçı da kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yoğun eleştiri gören maç trafiğine dair de görüşlerini paylaşan Semih Erden, "Bu sistemin avantajı şöyle, zaten gelen oyuncuların hepimiz hazır bir şekilde geliyoruz. Sonuçta herkes kendi takımında süre alıyor, oynuyor. Dolayısıyla daha hazır ve verimli bir şekilde Milli Takım'a geliyoruz. Onun dışında format olarak da FIBA ile Euroleague'in arasında sıkışmış bir takvim olarak görüyorum ben bunu. Bu şekilde oyuncuların ağır eleştiri alabilecek bir şey olarak görmüyorum, tamamen bu organizasyon hatası. Bu da onları bağlayacak bir şey, oyuncuları değil. Tabii ki herkes Milli Takım için kanının son damlasına kadar mücadele eder, o formayı giymek için her şeyi yapar. Nitekim de gelen gelmeyen arkadaşlarımızın hepsi Milli Takım seviyesinde oyuncular. Yazın da bizimle beraberlerdi, şimdi de olmak isterlerdi ama organizasyonun vermiş olduğu bir durum. Bu durum kimi için kötü, kimi için iyi. Biz de bunu maçta göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ