MENÜ

Selim Arda Üçer'den teknik adam açıklaması

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selim Arda Üçer, "Son 2 lig maçında 6 gol atıp, 1 puan aldık. Üst üste olmayacak şeyler oluyor. Galatasaray her zaman büyüklüğünü gösterip ayağa kalkmayı başarmıştır. Şu anda yeni teknik direktör arayışlarımız alternatifler üzerinden devam ediyor" dedi.

Selim Arda Üçer'den teknik adam açıklaması

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selim Arda Üçer, zor bir dönemden geçtiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray’ın Antalyaspor’la 3-3 berabere kaldığı maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Selim Arda Üçer, "Son 2 lig maçında 6 gol atıp, 1 puan aldık. Üst üste olmayacak şeyler oluyor" dedi. Son dakikalarına önde girdikleri 2 maçta, uzatma bölümünde yenilen gollerle puan kayıpları yaşadıklarını hatırlatan Üçer, "İyi futbol, kötü futbol, hakem hataları ayrıca tartışılabilir. Uzun yıllar futbol camiasında olan insanların bile bir kez başına gelebilecek şey, iki haftadır bizim başımıza geliyor. Bizim açımızdan burada futbol aklıyla rasyonel bir değerlendirme, yorum yapmak zorlaşıyor" diye konuştu.

İçinde bulundukları durumun zorluğuna dikkati çeken Üçer, "Muhakkak ki değerlendirilmesi gereken bir süreç. Biz de gerekli değerlendirmeleri yapacağız. Galatasaray her zaman büyüklüğünü gösterip ayağa kalkmayı başarmıştır. Yine sezon sonunda şampiyon olacağımıza inancımız tam. Zor bir dönemden geçtiğimizin farkındayız. Buna göre de değerlendirmeleri yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Teknik direktör arayışları devam ediyor"

Sarı-kırmızılı yönetici, Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılması sonrası teknik direktör arayışlarını devam ettirdiklerini kaydetti. Hamzaoğlu’nun gönderilmesi sürecini değerlendirmekten kaçınan Üçer, "Alınmış bir kararı şu anda değerlendirmenin yeri ve zamanı değil. Karar alındı ve uygulandı. Şu anda yeni teknik direktör arayışlarımız alternatifler üzerinden devam ediyor. Kısa bir zaman içerisinde sizlerle bunu paylaşacağız. Süreç ve detaylarla ilgili bir beklenti yaratmamak adına, netleşmeden bir şey söylemek doğru olmaz" şeklinde konuştu.

Mustafa Denizli isminin ön planda olduğunun aktarılması üzerine Üçer, "Şu anda isimlerle ilgili bir yorum yapmam doğru değil. Her söylediğimiz isim muhakkak ki bir beklenti yaratacak. Sürecin devam ettiğinin altını özellikle çiziyorum. Netleştiği zaman zaten sizlere bildireceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

"Taraftar tepkisi normal"

Yönetici Üçer, karşılaşma sonunda taraftarların yönetimi istifaya çağırmasıyla ilgili olarak, şunları söyledi:

"Alınan sonuçlar sonrası taraftarın tepki göstermesi normal. Bu durumdan biz de memnun değiliz ve taraftarın da memnun olmasını beklemek hakkımız değil. Taraftar maç sonunda tepki göstermiştir. Onları da empati yaparak anlıyor olmamız lazım. Her şeyden önce bizler de taraftarız. Dolayısıyla o duyguları zaman zaman bizlerin de bu şekilde değerlendiriyor ve olgunlukla karşılıyor olmamız gerekiyor."

Haberin Devamı
YORUM YAZ