MENÜ

'Selfie çekmek kazanmaktan önemli'

Manchester United efsanesi Roy Keane, Arsenal'de bazı futbolcuların şampiyon olmaktan çok selfie çekip vücutlarını göstermeye odaklandıklarını söyledi.

'Selfie çekmek kazanmaktan önemli'

Futbolculuk kariyerinde Manchester United ile sayısız başarısı kazanan ve adını efsaneler arasına yazdıran Roy Keane, İngiltere Premier Lig'de yeni sezonu değerlendirdi.

Şampiyonluk adayları arasında gösterilen Arsenal'e şans vermediğini düşünen Roy Keane, Manchester City'nin de kadrosunu tam anlamıyla güçlendirmediğini düşünüyor.

Keane, Chelsea'nin rakiplerinin önünde yine ipi göğüsleyeceğini ifade ediyor.

İşte Roy Keane'in açıklamalarından öne çıkanlar:

'Kazanmaktan çok karın kaslarına özeniyorlar'

Arsenal kadrosunda gerçekten önemli oyuncular var. Ancak 1-2 kişi var ki, şampiyonluktan çok selfie çekip karın kaslarını göstermeyi daha önemli görüyor. Bu oyuncuların her gün başka bir fotoğrafını görüyorum.



'Manchester City güçlenmedi'

Bu sezon Sterling ve Delph'i kadroya kattılar. Ancak takım olarak güçlendiklerini düşünmüyorum. Son yıllarda yaptıkları transferlere bir bakın. Birçoğu Chelsea kadrosuna giremez.

'Chelsea en büyük aday'

Bence bu sezon Chelsea yine en büyük favori. Omurgaları çok sağlam. John Terry, Hazard ve iyi bir kalecileri var. Eğer John Stones'u alabilirlerse, yenilmesi çok zor bir takım olur Chelsea.



'United iyi olabilir ama...'

Manchester United geçtiğimiz sezona göre daha iyi hamleler yaptı. Ancab beni endişelendiren şey, bu kadar iyi oyuncunun kısa sürede nasıl birlikte uyum sağlayacağı. 80'lerin sonunda da aynı politikayı izlemişlerdi. Ancak o dönemde de kısa sürede başarı gelmemişti.

Tolga Kaplan / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ