MENÜ

Selçuk İnan ayrılıyor mu? Menajeri açıkladı!

Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak, tecrübeli futbolcunun Çin'den teklif gelse bile Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Selçuk İnan ayrılıyor mu? Menajeri açıkladı!

Caner Erkin, Mehmet Topal ve Selçuk İnan gibi birçok ünlü futbolcunun menajerliğini yapan Batur Altıparmak, Radyo Bilyoner'de önemli açıklamalar yaptı.

Altıparmak, şunları söyledi:

'Caner ve Mehmet Topal'a henüz teklif yok'

"Caner'e ve Mehmet Topal'a ikisine de henüz gelmiş bir teklif yok. İkisi de takımlarında mutlu ve devam etmek istiyorlar. Kulüpleriyle görüşmeden kesinlikle başkasıyla görüşmem söz konusu olmaz. Soranlara beklemede olduğumuzu söylüyorum. Benim için bir zaman var ve onu bekliyorum. İsmail Köybaşı da aynı şekilde. Sözleşmesi bitiyor ve takımıyla görüşecek. Çok mutlu Beşiktaş'ta."

'Selçuk'un mutsuz olduğu iddiaları doğru değil'

"Selçuk'un mutsuz olduğu konuşuluyor. Ancak Selçuk o kadar iyi bir insan ki gerçekten böyle bir şey olsa çıkar adam gibi söyler. Çok güçlü bir çocuk.Selçuk İzlanda'ya golü attığı an hayatımda ilk kez o kadar yükseğe sıçradım. Ampule değiyordum neredeyse. Vurmadan gol olacağını anlamıştım. Burak ayrıldığında da söyledim. Çin'den teklif gelse bile onunla ilgili planlamamızda böyle bir düşünce yok."

Haberin Devamı
YORUM YAZ