MENÜ

Selçuk Ernak'dan play-off açıklaması

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Selçuk Ernak: 'Bu sezon play-off hedefiyle yola çıkmadık ama bulunduğumuz noktada o sınırın içerisindeyiz' dedi.

Selçuk Ernak'dan play-off açıklaması

Tahincioğlu Basketbol Süper Lig ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor’un başantrenörü Selçuk Ernak, sezon başında play-off hedeflerinin olmadığını ancak geldikleri nokta itibarıyla o sınırın içinde olduklarını belirtti.

Ligin 18. haftasında 11 Şubat Pazar günü Sakarya Spor Salonu’nda Yeşilgiresun Belediyespor’u ağırlayacak olan yeşil-siyahlı ekip, maç hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenman öncesinde AA muhabirine açıklamalarda bulunan Ernak, geçen hafta Trabzonspor deplasmanında aldıkları yenilginin analizini yaptıklarını aktardı.

Trabzonspor karşısında aldıkları yenilginin sebebini maça yumuşak başlamaları olarak gösteren Ernak, "Bu hafta Yeşilgiresun Belediyespor ile sahamızda oynayacağız. Aynı şartlar bence bu maç için de geçerli. Çok yetenekli ve çabuk kısalara sahip, hücum potansiyeli olan bir takım. Kazanmak için belli bir seviyede hücum yapmamız lazım hem de rakibimizi normal ortalamalarının altında tutmamız gerek." ifadelerini kullandı.

Geride kalan 17 haftada 10 galibiyet aldıklarını anımsatan Ernak, "Takımdan çok memnunum, geçen hafta çok fazla sakatlık ve hastalık problemimiz oldu. Dolayısıyla Trabzonspor maçına biraz ’kırık dökük’ çıktık diyebilirim. Bu hafta daha iyiyiz, daha verimli çalıştık. Maçtan sonra da dinlenme fırsatımız oldu. Umarım daha iyi bir fiziksel mücadele vereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
Ligde uzun yıllar kalma hedeflerinin olduğunu dile getiren Ernak, "Bu sezon play-off hedefiyle yola çıkmadık ama bulunduğumuz noktada o sınırın içerisindeyiz. Tabii pozisyonumuzu korumak istiyoruz ama ligin ikinci yarısı ilk yarıdan daha zor olacak." diyerek sözlerini tamamladı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ