MENÜ

Selçuk Ernak: Çok iyi efor sarf etsek de dönmekte zorlandık

Turkish Airlines EuroLeague'in 17. maç döneminde sahasında ağırladığı Rus ekibi CSKA Moskova’ya 80-65 yenilen Darüşşafaka Tekfen’de başantrenör Selçuk Ernak, karşılaşmayı kaybetmelerine rağmen iyi mücadele ettiklerini belirtti.

Selçuk Ernak: Çok iyi efor sarf etsek de dönmekte zorlandık

Turkish Airlines EuroLeague'in 17. maç döneminde Darüşşafaka Tekfen kendi sahasında Rusya'nın CSKA Moskova takımına 80-65 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Ernak, CSKA Moskova’nın kaliteli bir ekip olduğunu aktararak, "Gösterdiğimiz efordan dolayı mutluyum. Türk oyuncuların takımı sahiplenerek oynamasını istiyorum. Bugün bunu gösterdiklerini düşünüyorum. Birinci ve üçüncü periyotların ilk beş dakikasında tecrübeli oyuncularım saha içerisine stratejimizi yansıtamadı. Rakibimiz bu sıralarda farkı açtı. CSKA gibi bir takıma karşı çok iyi efor sarf etsek de dönmekte zorlandık." ifadelerini kullandı.

Yarın THY Avrupa Ligi maçı için Karadağ’a hareket edeceklerini ifade eden Ernak, "İki gün sonra ise ligde Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol ile karşılaşacağız. Zorlu bir fikstürümüz var." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Selçuk Ernak, takım içerisinde yabancı-Türk ayrımı yapmadan fayda alabileceği oyunculara şans verdiğini belirterek, "Avrupa Kupası diye 8 yabancı oyuncuyu oynatma gibi bir düşüncem yok. Tercihimi bugün Türk kısa oyunculardan yana kullandım." değerlendirmesinde bulundu.

YORUM YAZ