MENÜ

Seksenler Amelie kimdir, adı ne? Zeynep Demirel kimdir, kaç yaşında ve nereli?

TRT'in sevilen dizisi Seksenler'de Zeynep Demirel sürprizi... 2009 yılında Belçika'da katıldığı katıldığı Miss Universal yarışmasında 15. seçilen Zeynep Demirel, eğitimini sinema televizyon alanında yaptıktan sonra ilk oyunculuk deneyimini Seksenler dizisinde yaşıyor ve Amelie karakterine hayat veriyor. Üstad oyuncularla birlikte kamera karşısına geçeceği için çok heyecanlı olduğunu vurgulayan Fenerbahçe efsanesi Volkan Demirel'in eşi olan Zeynep Demirel'in kim olduğu ve kariyeri merak ediliyor.

Seksenler Amelie kimdir, adı ne? Zeynep Demirel kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Seksenler dizisinde Amelie karakterine hayat veren Zeynep Demirel hakkında araştırmalar yapılıyor. TRT 1 ekranlarında yayınlana ve yeni sezonuyla ekranlara giriş yapan beğenilen diziye dahil olan Zeynep Demirel, Amelie karakteriyle ilk oyunculuk deneyimini yaşıyor. 2009 yılında katıldığı Miss Universal yarışmasında 15. seçilen Zeynep Demirel, eğitimini sinema televizyon alanında yaptı. 2010 yılında Fenerbahçeli file bekçisi Volkan Demirel ile evlenen Zeynep Demirel'in bu evliliğinden Yade ve Yeda isimlerinde iki çocukları var.

Haberin Devamı

Seksenler Amelie kimdir?

Amelie, Çağatay'ın Belçika'da tanışıp evlendiği yeni gelin. İyi bir eğitim almış öğretmen olarak Belçika'da çalışmıştır. Çağatay'a aşık olduktan sonra evlenmişler ve her şeyden vazgeçerek Türkiye'ye gelmiştir. Şimdi kendini Özdemir Ailesi'ne sevdirmeye çalışacaktır.

Seksenler Amelie kimdir, adı ne Zeynep Demirel kimdir, kaç yaşında ve nereli

Belçika'da bir Türk komşusundan Türk mutfağını ve âdetlerini öğrenmiştir. Geldikten sonra da bilmediği birçok şeyi telefon ile arayarak Nazmiye ablasına soracaktır. Onun Türk yemekleri konusunda bu kadar yetenekli olması Rukiye'ye sürpriz olur.

Zeynep Demirel kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel'in eşi olan Zeynep Kübra Sever Demirel, 9 Temmuz 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Belçika'da 2009 yılında katıldığı Miss Universal yarışmasında 15. olan Zeynep Demirel, mankenliğin yanı sıra kısa süreli oyunculuk da yaptı. 2010 yılında Fenerbahçeli file bekçisi Volkan Demirel ile evlenen Zeynep Demirel'in bu evliliğinden Yade ve Yeda isimlerinde iki çocukları var. 1.78 boyundaki ünlü güzel, 55 kilo.

Haberin Devamı

Seksenler Amelie kimdir, adı ne Zeynep Demirel kimdir, kaç yaşında ve nereli

Bir dönem hayatını sürdürdüğü Belçika güzellik kraliçesi seçilen Zeynep Sever, Volkan Demirel ile evlendikten sonra dünyaya gelen kızları dolayısıyla mankenliğe ara verdi. Çocuklarının büyümesiyle iş hayatına geri dönen ünlü isim, Seksenler dizisiyle ilk oyunculuk deneyimi için kameralar karşısına geçti.

Seksenler Amelie kimdir, adı ne Zeynep Demirel kimdir, kaç yaşında ve nereli

YORUM YAZ