MENÜ

Sekiro: Shadows Die Twice 10 gün içinde zirveye ulaştı!

Sekiro: Shadows Die Twice unutulmaz bir hit olma yolunda ilerliyor gibi görünüyor. FromSoftware’in en son yayınlanan zorlu bir ninja aksiyon oyunu olan Sekiro PC ve konsollar için dünya çapında 22 Mart’ta satışa sunuldu. Eleştirmenlerden ve oyunculardan büyük övgü aldı. Publisher Activision’un açıkladığı satış rakamları PlayStation 4, Xbox One ve PC’de Sekiro’nun ilk 10 günde 2 milyondan fazla kopya sattığını ortaya koydu!

Sekiro: Shadows Die Twice 10 gün içinde zirveye ulaştı!

Elde edilen bu satış rakamları aslında şaşırtıcı sayılmaz. Zaten Sekiro lansmanından bir hafta sonra İngiltere’de satış listelerinin üst sıralarına hızla yükselmişti. Sekiro tüm platformlarda ortalama 90 Metacritic inceleme puanı aldı. Bu başarıya yıl içinde yayınlanan oyunların sadece %1 i ulaşabiliyor.

Haberin Devamı

Publisher Activision’un açıklamasına göre Sekiro lansman günü Twitch’teki 1 numaralı oyun oldu,

oyun piyasaya sürüldükten sonraki haftasonu boyunca 653 milyon dakikadan fazla süre izlendi. Bu rakam bir hafta içinde ise 1.1 milyar dakikaya yükseldi. Publisher Activision ‘ın belirttiğine göre Sekiro: Shadows Die Twice, Activision’un oyun portföyünde çok özel ve benzersiz bir noktada yer alıyor. Bu oyunun dünyanın dört bir yanına ulaştırılması için FromSoftware ile birlikte çalışmaktan onur duyduklarını dile getirdiler.

Sekiro: Shadows Die Twice 10 gün içinde zirveye ulaştı

Activision’ın Ürün Yönetimi ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Michelle Fonseca, hayranlarının Sekiro’ya gösterdikleri bu ilgiden duyduğu coşkuyu dile getirdi. Fonseca, “Hayranların gösterdiği ilgi Sekiro: shadows Die Twice’i 2019’un en inanılmaz oyun lansmanlarından biri haline getirdi. Oyun, PC dahil tüm platformlarda iyi bir performans sergiledi ve hem oyuncuların hem de eleştirmenlerin desteğini alabildiğimiz için çok heyecanlıyız. Hayranların bu desteğini gördükçe her tür zorluğun üzerinden gelebiliriz.” dedi.

Haberin Devamı

Sekiro: Shadows Die Twice , şimdiye kadarki en hızlı satış yapan FromSoftware yayını olarak sayılabilir. Dark Souls 18 ayda 2.37 milyon kopya sattı. Dark Souls 2, 1 yılda 2,5 milyon kopyaya ulaştı. Ve stüdyodaki en büyük hit olan Dark Souls 3, birkaç ay içinde 3 milyon kopyadan fazla satış yaptı. (Psoyun.com)

YORUM YAZ