MENÜ

Şekip Mosturoğlu: Krasnodar ciddiye alınması gereken bir rakip

Fenerbahçe Asbaşkanlarından Şekip Mosturoğlu, UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki rakip olan Krasnodar’ın ciddiye alınması gereken bir rakip olduğunu söyledi ve grup aşamasında sergilenen Avrupa Ligi seviyesindeki futbolla Rus temsilcisi karşısında avantajlı tarafın Fenerbahçe olduğunun altını çizdi.

Şekip Mosturoğlu: Krasnodar ciddiye alınması gereken bir rakip

Fenerbahçe Televizyonu’na kurayı değerlendiren Şekip Mosturoğlu, “İlk maçın deplasmanda olmasını avantaj olarak görüyorum. Bu turdan itibaren gelecek takımların hiçbiri hafife alınmamalı. Futbolda rakibinizi hafife alınca kadronuz ne kadar güçlü olursa olsun arzu etmediğiniz sonuçla karşılaşabiliyorsunuz. Ciddiye alınması gereken bir rakip. Grup aşamasındaki maçlarda gösterdiğimiz şekilde ciddi ve özellikle Avrupa Ligi’nin seviyesinde bir futbol oynarsak her iki maçta da avantajın bizde olacağını düşünüyorum. Şubat ayında Rusya’da oynamak bir dezavantaj olarak gözüküyor. Lig arasının hemen sonrası olacak. Kadrolara yüklemeler yapılacak. O yüklemeler bazı takımlarda olumsuz sonuçlar verebiliyor. Ligin ikinci yarısının başında istenilen verim hemen alınamayabiliyor. Umarım ki orada sık maç yaparak dezavantajlar giderilir. Ben bu turda Fenerbahçe’nin avantajlı olduğunu ve tur atlayacağını düşünüyorum. İnşallah hayırlı olur” şeklinde konuştu.

Milletimizin, bu acılı günlerde bir nebze olsun futbolda elde edilen uluslararası başarılarla mutlu oluğunu belirten Mosturoğlu, “İnşallah bu acılı günleri yine futbol takımlarının Avrupa’da elde edeceği başarılarla aşarız” diyerek sözlerini noktaladı.

Ozan Balaban: Stockholm’e doğru yol alacağız

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Rus ekibi Krasnodar ile eşleşmesini değerlendiren Asbaşkanlardan Ozan Balaban, “Stockholm’e doğru yol alacağız” dedi.

Nyon’daki kura çekiminde Fenerbahçe'yi temsil eden Ozan Balaban, eşleşmenin belli olmasının ardından yayıncı kuruluşa verdiği demeçte şunları söyledi:

“Şampiyonlar Ligi’ne benzer bir gruptan çıktık. Rakip kim olursa olsun oynayacağız, o düşüncedeyiz. İnşallah rakibimizi eleyip yolumuza devam ederiz. Advocaat tecrübeli. Yeter ki taraftarlarımız stadı doldursun. Taraftarlarla dolu Kadıköy başka oluyor. Taraftarın yardımıyla rakibi eleyeceğiz ve Stockholm’e doğru yol alacağız"

Haberin Devamı
YORUM YAZ