MENÜ

Şehitler için...

Hemen önündeki hain pusuda 44 insanımızı kaybettiğimiz Vodafone Arena, bugün en özel maçlarından birine ev sahipliği yapacak. Beşiktaş'ın Kayseri'yi misafir edeceği kupa karşılaşması için kombine uygulaması kaldırıldı, geliri şehit ailelerine bırakılacak 40 bine yakın bilet satıldı. Özetle bu gece, her şeyiyle çok özel...

Şehitler için...

Cumartesi gecesi tüm Türkiye'nin kalbi İstanbul'da atmıştı...

Beşiktaş-Bursaspor maçının bitişinden dakikalar sonra Vodafone Arena'dan ayrılmak üzere hareket eden polislerimizi hedef alan bombalı hain pusuda birçoğu emniyet görevlisi olmak üzere 44 vatandaşımız hayatını kaybetti. Acı öyle büyüktü ki, ancak paylaşarak azalabilirdi. Öyle de oldu. Tüm ülke seferberlik ilan ederken bu tip olaylarda her zaman örnek işler yapan kulüpler de renklerini bir kenara bıraktı, 'Kırmızı' ile 'Beyaz' etrafında birleşti. Günlerdir kolkola terör protestosu yapan taraftarlar için bugün en özel gün.

Karışık oturulacak Hemen önündeki saldırıda şehitler verdiğimiz Vodafone Arena'da Beşiktaş, Kayserispor'u ağırlayacak. Ancak bu gecenin de rengi yok, tüm taraftarlar ortak acıyı paylaşacak. Beşiktaş Yönetimi de üzerine düşeni yaptı. Federasyona başvuran Başkan Fikret Orman, sadece kulüp değil, ortak passolig kullanımı için gerekli izni aldı. Ayrıca normal şartlar içinde geçerli olan kombine uygulaması da bu maça özel olarak kaldırıldı.

Geliri şehit ailelerine bırakılacak 42 bin biletin çok büyük bir bölümünün satıldığı öğrenildi. Ayrıca statta sadece Beşiktaşlılar da olmayacak. Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Trabzonsporlu birçok taraftarın bilet aldığı ve Vodafone Arena'da karışık şekilde oturacağı öğrenildi.


Beşiktaş'ın rakibi Hapoel Beer Sheva'nın sahibi...

Haberin Devamı
YORUM YAZ