MENÜ

Sefa Yılmaz'ın isyanı!

Süleyman Hurma ile yaşadığı problemler nedeniyle kesik yiyen Sefa Yılmaz, Hami Mandıralı göreve geldikten sonra kendini bulmuştu.

Sefa Yılmaz'ın isyanı!

Trabzonspor formasıyla geçen yıl 7 gol 4 asistlik performans sergilemesine rağmen sezon başında dönemin sportif direktörü Süleyman Hurma ile yaşadığı problemler nedeniyle kesik yiyen Sefa Yılmaz, Hami Mandıralı göreve geldikten sonra kendini bulmuştu. Oynadığı son 5 maçta 2 gol atan başarılı kanat oyuncusu, ligdeki son Sivasspor mücadelesinde ise 18 kişilik kadroya dahi giremedi. Yakın çevresine isyan eden 26 yaşındaki futbolcunun, “İkinci yarıda istikrarlı oynamaya başladım, gol de attım. Ama yine kesik yedim. İdmanlarda her zaman çok çalışıyorum. Ama oynamadığım için mutsuzum. En çok üzüldüğüm nokta ise neden oynatılmadığımı bile bilmiyorum” dediği öğrenildi.

FIRTINA'YA İZİN YOK

Samsunspor ile Avni Aker’de özel maçta karşı karşıya gelen ve rakibine 3-2 yenilen Trabzonspor, 27. haftadaki Gaziantep karşılaşmasının hazırlıklarına hemen başladı. Teknik direktör Hami Mandıralı oyunculara izin vermezken, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yağmur altında idman yapıldı. Milli takımlarda bulunan Esteban, Akakpo ve Okay ile izinli Onur antrenmana katılmadı. Hafif sakatlıkları olan Muhammet Demir ve Ramazan ise salonda çalıştı. Öte yandan idmanı ziyaret eden Trabzon Görme Engelliler Futbol Takımı ve Erasmus öğrencileri, futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ