MENÜ

Seçimi kazandı, Cardozo'yu getirdi

Trabzonspor'un Paraguay'lı oyuncusu Oscar Cardozo'yu okula getireceğini vaat ederek okul başkanlığı seçimlerini kazanan ilkokul öğrencisi Ömer Taha Çoban, sözünü yerine getirdi ve yıldız oyuncunun okulu ziyaret etmesini sağladı.

Seçimi kazandı, Cardozo'yu getirdi

Cardozo da derste olan öğrencilerin sınıfına bir anda girerek minik öğrencileri sevince boğdu.

Trabzonspor'un Paraguaylı yıldız oyuncusu Oscar Cardozo, sevgisi tüm Trabzon halkına yayılmış durumda. Bu durum minik öğrencilerin okul başkanlığı seçim çalışmalarına bile yansıdı. Trabzon'da Prof. Dr. İhsan Koz İlkokulu 4-G sınıfı öğrencisi Ömer Taha Çoban, Trabzonspor'un Paraguaylı oyuncusunu okula getireceğini vaat ederek, okul başkanlığı seçimlerine girmiş ve bu seçimleri açık ara farkla kazanmıştı. Minik öğrenci yaptığı girişimler ve çalışmalar sonrasında bordo-mavili takımın yıldız oyuncusunu okula getirmeyi başararak, yıldız futbolcunun okuldaki arkadaşlarıyla kaynaşmasını sağladı.
Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Oscar Cardozo'nun yaptığı sürpriz ziyaret karşısında oldukça heyecanlanan minik öğrenciler, "Oscar Cardozo Trabzon seninle gurur duyuyor" tezahüratları yaparak yıldız oyuncuya duydukları sevgiyi dile getirdiler. Ünlü golcü ise öğrencilerin tek tek ellerine sıkarak kendisine gösterilen sevgiye karşılık verdi.

CARDOZO: “ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLUYUM”

Okul Başkanı Ömer Taha Çoban ve öğrencilerle fotoğraf çekildikten sonra forma imzalayan Cardozo, okul başkanlığını kazanan Ömer’in seçim vaadinin çok ilginç olduğunu söyledi. Öğrencilerle birlikte olmaktan mutlu olduğunu da ifade eden Cardozo, okul başkanı Ömer Taha Çoban’ı tebrik ederek okuldan ayrıldı.

ÖMER TAHA ÇOBAN: “CARDOZO VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU VE OKUL OLARAK BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ”


Okul başkanlığı seçimlerinde Cardozo'yu okula getireceğinin sözünü vererek seçimleri kazanan Prof. Dr. İhsan Koz İlkokulu Başkanı Ömer Taha Çoban, Cardozo'nun yaptığı ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Ömer Taha, "Ben ve arkadaşlarım çok mutlu oldular. Bana vermiş olduğu sözü tuttuğu için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bende okul arkadaşlarıma vermiş olduğum sözü yerine getirdiğim için çok heyecanlıyım. İnşallah bundan sonra okulum için daha güzel şeyler yapmak için çalışacağım“ ifadesini kullandı.

Ömer'in sınıf arkadaşı Merve Mermertaş ise Cardozo'yu bir anda karşılarından gördüklerinde büyük bir heyecan duyduklarını belirterek, "Biz Ömer'e güveniyorduk. Bunun için ona yardım etmiştik okul seçimlerinde. Cardozo'nun bir anda sınıfa girmesi bizim için çok sürpriz oldu. Çok heyecanlandık“ şeklinde konuştu.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ